JulyPlayer version 1.20-1.21 S60v5 SymbianOS9.4 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
JulyPlayer version 1.20-1.21 S60v5 SymbianOS9.4 Signed
Arkadaşlar bildiğiniz video programı kırılmamıştır.

Main features

1 - providing both file manager and video manager with friendly UI
2 - support rm, rmvb, webm, avi, mp4, 3gp, mp3, flv, asf....
3 - support srt subtitle encoded with unicode or utf-8
4 - rotate, zoom, scale of video with easy access

New features on plan

we are trying to make julyplayer capable of playing almost every video format you can have on your phone, rmvb is on our schedule...

we know srt subtitle is far from satisfied to our users, a wide range of subtitle formats are coming soon...

our last big recent plan is supporting network stream videos, youtube client will be an added plugin to julyplayer, aslo other famous video sites you can name...

NEW JulyPlayer 1.20 rmvb supported!

1.20 New features

1 - Supports All Audio Formats!
2 - Improves Decoder performance.
3 - Enables background task of playing music.
4 - Add Smooth UI efffect

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: mahoni_42, samet1230, bilkurdu1 ve 11 diğerleri

alicavush

Üye
bu nezaman kırılacak yahu :( neyse yinede eline sağlık nadir hocam

hmzclk

hmzclk

Üye
sertifikalayıp n5800 da kullanabilirmiyiz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
v 1.21 eklendi.

qpel

Üye
hala çalarken tekliyormu 5800 da

-alikan-

-alikan-

Üye
Kardeş bu pro Core player gibi mi Real Playerin yetemediği video formatlarını açıyor mu birde sertifika istiyormu.?

maulsahra

Üye
sımdı kurdum we denedım çok agır gıdıyor goruntu baska terde ses baska yerde 5800 da denedım c6 wersiyonlu

mxlmxz

Üye
flv dosyaları mp4 de çevirmek zor geliyodu sonunda flv dosyaları açtım diye seviniyodum ama ses önden gidio görüntü geriden geliyo, daha iyisi çıkana kadar en iyisi bu heralde , teşekkür ederim

mancukya

Üye
flv dosyalarini neden ceviriyorsun arkadasim ?
Real player onlari zaten aciyor yada guyu vs vs var s60v5 lerde flv zaten oynatiyor
Bu program kirilsada daha bir noktaya varamadi sanirim grafik hizlandiriciyi programci sahis kullanmayi beceremedi hala
beklemek lazim kirilsada zaten 1 seneyi bulur bu programin normal divx vs vs gibi seyleri adam gibi oynatmasi
real player
Smartmovie

Haricinde zaten adam gibi player yok bu Cinlilerin programlari var onlarda ya tercümede hatalari var birde güvenilmez bir ton sey ile sisirmisler programlari

Maxis~

Üye
Altyazı yı nasıl kullancaz

devilmy

devilmy

Üye
arkadaslar bu program olsa ne olurkı bosuna bunu yuklemeyın zaman kaybı olur videoları açıyor ama nasıl açıyor donuyor ya tekleme yapıyor coreplayer gıbı olsa para verın alın dıcem ama değil bıde ücretlı smartmovi kullanın daha iyi:))

sert_seri

Üye
tşkler emeğine sağlık 5800 da hafif donma dışında gayet iyi sayılabilecek bir program...( birden çok program denedim diğerlerinden fazlası var eksiği yok )

AlpReis

AlpReis

Üye
eyvallah

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler

leprek0n

Üye
son versionu olan 1.21 i denedim ancak çalışmadı ana menüye dönüyor filmi açmaya çalışınca.

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
Emeğin ıcın tesekkurler Nadir kardes. Fakat C6 da denedım vıdeo acmıyor. Vıdeoya tıklıyorum loadıng dıyor sonra program kendını kapatıyor. 3gp vıdeoda da denedım aynı :(

cakabey52

cakabey52

Üye
Ben C6 yüklemedim ve halen hackli v50.0.005 sürümünü kullanıyorum. Bu programın diğer versiyonlarını daha önce yüklemiştim ancak olmadığı için videoyu 30 saniye kadar gösterip sonrasında kapanıyordu. Ancak bu kez 1.21 versiyonunu yükledim ve açılışta 3 saniye beklediği halde film veya videoyu kesmeden izleyebiliyorum. Biraz ağır çekimde göstersede benim için önemli olan bütün videoları açabilmesidir. En azından buna da şükrediyorum. Teşekkürler Nadir kardeş.

'Şeref'

Emekli Yönetici
sağo nadir hocam :tşk:

kalender900

Üye
Sağol Nadir Hocam.Şu kadar kullandığım en kararlı versiyon.Eline sağlık.

cihan_01

Üye
eyvallah nadir kardeş

Üst Alt