July Playeri cr-ackleme yöntemi resimli anlatım brut-july.py

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
July Playeri cr-ackleme yöntemi resimli anlatım brut-july.py
Öncelikle bu yöntem kesin değildir yabancı kaynaklarda bu yöntemle bulduklarını iddaa edenler var telefonumuzda x-plore ve python yüklü olmalı
ilk önce july playeri kuruyoruz buy unlock kısmına giriyoruz

Daha sonra programı arka plana alıyoruz

Şimdi telefona indirdiğimiz brut-july.py dosyasını bulu python nerde kuruluysa yani tel hafızasındaya c/python hafıza kartındaysa e/python klasörüne atıyoruz bende e sürücüsünde kurulu e/python klasörüne atıyorum

Şimdi menü uygulamalardan pythona gelip açıyoruz run scritp çalıştırıyoruz Brut-July.py dosyasına gelip okeye basıyoruz birincide çalışmazsa tekrar Brut-July.py dosyasına gelip okeye basıyoruz

july player açılıyor ve program 00001 den başlıyor bütün kodları denemeye başlıyor eğer program kodu bulursa yahut programı kapatırsanız veya herhangi bi nedenden kapanırsa program c ye lastx-tt.txt adında son denediğiniz kodu kaydediyor ve istediğiniz zaman tekrar denemeye devam ederseniz bu koddan devam ediyor

Bu yöntemle kodu bulanlar olduğunu iddaa edenler var yabancı sitelerde ben 58600 e kadar geldim hala bulamadım umarım siz çabuk bulursunuz hadi kolay gelsin size tavsiyem akşam uyurken açın belki uyandığınızda kod bulunmuş olur
July player 1.01 için
http://www.maxicep.com/s60-3rd-vide...er-1-01-s60v3-symbianos9-x-signed-351993.html
July player 1.02 için
http://www.maxicep.com/s60-3rd-video-kayit-video-oynatici/july-player-v1-2-a-363291.html

Ekli dosyalar

Tepkiler: NAMIIK, mugrub, adasahilleri ve 4 diğerleri

Nadir

Emekli Yönetici
neymiş bu program böyle ya bir türlü kırılmadı..

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet Hocam kırılmadı gitti 3

Nadir

Emekli Yönetici
İnşallah sen kıracan Mehmedim..

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnşallah Hocam program süper gerçekten kafayı taktım kaç gündür uğraşıyorum

Nadir

Emekli Yönetici
kaç haftadır bu program tartışılıyor güzel mi bari?

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
10 numara core playerin oynatamadığı bazı formatları bile oynatıyor

Nadir

Emekli Yönetici
baya güzel o zaman..

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kesinlikle

Samsunspor

Emekli Yönetici
eLine sağLık Mehmet gece gece kitLedin beni yarın iLk fırsat haLLederim tam benLik bişey

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eLine sağLık Mehmet gece gece kitLedin beni yarın iLk fırsat haLLederim tam benLik bişey
Hacı kolaymı hemen yapmak 1 den 99999 kadar sayıyor tek tek ben daha yarısına geldim kaç günde ayrıca bu işlem sırasında telde başka işlem yapamıyorsun yani hacı kilitleniyor ancak gece uyurken yapabiliyorum

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica

ali.44

Üye
kodu bulduktan sonra internetten dogrulama istiyor ve kabul etmeyip programdan atıyor

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Programı kaldır tekrar kur dene istersen

ali.44

Üye
tamam deneyecegim teşekkür

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Birde ben kodu bulabilsen