jukebox 2.73 tam sürüm yapma yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
    Konu Sahibi
jukebox 2.73 tam sürüm yapma yardım?
arkadaşlar jukebox u nasıl tam sürüm yapabilirim anlatabilirmisiniz
şimdiden teşekürederim

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Öyle bi şey kodla olur belki elinde olan vardır

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
    Konu Sahibi
bende birşey bulurum diye sevinmiştim

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Yapcak bişi yok ayrıca ne işe yarıyo bu

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
    Konu Sahibi
yardım bekliyorum

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Ne işe yaradıını hala sölemedin

najanaja

najanaja

Üye
walla ben bi site buldum eleman konu açmış imei numarasını veren herkese unlock kodunu sölüyo bi sorun çıkarmı bilmem ama sanmam çıkacağını konu 2008 de açılmış tam 44 sayfa olmuş herkes veriyo imei numarasını ve herkese adam cvp yazıp kodunu veriyo son msj ise bugün yazılmış yani konu 2008 den bu yana aktif :) başkada key-gen falan yok henüz bulamadım ama sonra bida arıcam :)

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
    Konu Sahibi
walla ben bi site buldum eleman konu açmış imei numarasını veren herkese unlock kodunu sölüyo bi sorun çıkarmı bilmem ama sanmam çıkacağını konu 2008 de açılmış tam 44 sayfa olmuş herkes veriyo imei numarasını ve herkese adam cvp yazıp kodunu veriyo son msj ise bugün yazılmış yani konu 2008 den bu yana aktif :) başkada key-gen falan yok henüz bulamadım ama sonra bida arıcam :)

başka türlü yapamıyoruzmu yani?

najanaja

najanaja

Üye
walla başka bi yol bulamadım kardeş hiçbi yerde yok hem napacanız bunu canavar gibi ttpod var onu kullansanıza bence buna on basar en sağlam müzikçalar.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
walla başka bi yol bulamadım kardeş hiçbi yerde yok hem napacanız bunu canavar gibi ttpod var onu kullansanıza bence buna on basar en sağlam müzikçalar.

aynen +100 varsayılan müzik çalar olmalı acaba flashla falan gömülürmü

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye

aynen +100 varsayılan müzik çalar olmalı acaba flashla falan gömülürmü

orasını bilmem flashtan çakmıyom :) ama ttpod benim vazgeçilmezimdir kullandığım bütün nokialara hep onu kurmuşumdur bütün özelliklere sahip bi çalar bence on numara başka hiçbi çalara bakmam bile :)

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
    Konu Sahibi

orasını bilmem flashtan çakmıyom :) ama ttpod benim vazgeçilmezimdir kullandığım bütün nokialara hep onu kurmuşumdur bütün özelliklere sahip bi çalar bence on numara başka hiçbi çalara bakmam bile :)

ttpot da internet radyo varmı?

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
    Konu Sahibi
ttpot da internet radyo varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt