Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
jukebox 2.73 tam sürüm yapma yardım?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mrdn_4747
Üye
Konu Sahibi
jukebox 2.73 tam sürüm yapma yardım?
arkadaşlar jukebox u nasıl tam sürüm yapabilirim anlatabilirmisiniz
şimdiden teşekürederim
işte bendede yok dedim belki elinde olan vardır sanmam ama
mrdn_4747
Üye
Konu Sahibi
bende birşey bulurum diye sevinmiştim
Kayahan14
Üye
Yapcak bişi yok ayrıca ne işe yarıyo bu
mrdn_4747
Üye
Konu Sahibi
yardım bekliyorum
Kayahan14
Üye
Ne işe yaradıını hala sölemedin
najanaja
Üye
walla ben bi site buldum eleman konu açmış imei numarasını veren herkese unlock kodunu sölüyo bi sorun çıkarmı bilmem ama sanmam çıkacağını konu 2008 de açılmış tam 44 sayfa olmuş herkes veriyo imei numarasını ve herkese adam cvp yazıp kodunu veriyo son msj ise bugün yazılmış yani konu 2008 den bu yana aktif başkada key-gen falan yok henüz bulamadım ama sonra bida arıcam
walla ben bi site buldum eleman konu açmış imei numarasını veren herkese unlock kodunu sölüyo bi sorun çıkarmı bilmem ama sanmam çıkacağını konu 2008 de açılmış tam 44 sayfa olmuş herkes veriyo imei numarasını ve herkese adam cvp yazıp kodunu veriyo son msj ise bugün yazılmış yani konu 2008 den bu yana aktif başkada key-gen falan yok henüz bulamadım ama sonra bida arıcam
walla başka bi yol bulamadım kardeş hiçbi yerde yok hem napacanız bunu canavar gibi ttpod var onu kullansanıza bence buna on basar en sağlam müzikçalar.
walla başka bi yol bulamadım kardeş hiçbi yerde yok hem napacanız bunu canavar gibi ttpod var onu kullansanıza bence buna on basar en sağlam müzikçalar.
orasını bilmem flashtan çakmıyom ama ttpod benim vazgeçilmezimdir kullandığım bütün nokialara hep onu kurmuşumdur bütün özelliklere sahip bi çalar bence on numara başka hiçbi çalara bakmam bile
orasını bilmem flashtan çakmıyom ama ttpod benim vazgeçilmezimdir kullandığım bütün nokialara hep onu kurmuşumdur bütün özelliklere sahip bi çalar bence on numara başka hiçbi çalara bakmam bile