Öneri JuiceDefender Ultimate Satın aldım ayar tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

4efsane4

Üye
    Konu Sahibi
JuiceDefender Ultimate Satın aldım ayar tavsiye
JuiceDefender Ultimate Satın aldım
Merhaba arkadaşlar ilk defa bir paralı uygulama aldım telefonum htc desire 820 batarya sorunu yaşıyorum devamlı gün içinde whatsapp kullanan birisiyim uygulamayı en verimli bir biçimde kullanmak istiyorum facebook felan girdigimde kendini senkorinize etse sorun olmaz mailllerde çok onemli degil hava durumunu da geçtim yanlız şu whatsapp gün içinde lazım oluyor buna göre bana bir ayar seçeneği sunma şansınız şunu yaparsan söyle olur bunu böyle yaparsan böyle olur diyeceğiniz birşeyler varmı yorumlara bakarak aldım umarım pişman olmam yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
yardımcı olacak kişiler yokmu ?

snapdroid

snapdroid

Üye
Boşuna almissin o program zaten 20mb ram yiyodur diikat et çoğu program kapandıktan sonra yeniden başlıyor. Zaten yeniden başlamasa com.sec.phone kapanır ve arama yapamazsın. Program yeniden baslarken pil harcamasi artar .Geçmiş olsun rootluysa greenify kur

Bi edit ekliyim:
Clean master bu dediklerimi yaptı buda büyük ihtimal yapcak diğer olayları zaten elle yapabilirdin

kanat_58

kanat_58

Üye
Paralı uygulamaları ücretsiz alman için aptiode yada blackmart yükle istediğini indir bende kullanmaya çalıştım ama beceremedim sildim geçmiş olsun para iadesi isteyebilirsiniz eğer kullanmayacaksaniz

snapdroid

snapdroid

Üye
Bende lucky patcher var bunla avg antivirüs pro bedava update ettim.
Bide root olmadıkça antivirüs gerek yok

4efsane4

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar geri iade ettim 2 saat dolmadan paramı iade ettiler hemen umarım güzel bir alterneatif bulurum bilenler yardımcı olsun lütfen
telefon root lu değil bu arada

firostr

firostr

Üye
Grenfy rootsuzda güzel sonuçlat veriyor

kanat_58

kanat_58

Üye
Snapdragon bateryguru senin bir haftalık kullanımına bakıyor ona gore sarjinin nasıl uzun sure kullanabilirsin ayarını yapıyor
Evet katılıyorum bunu da ek olarak kullan

4efsane4

Üye
    Konu Sahibi
hocam nasıl kullanacagımı bilmiyorum o programı Grenfy yi yani sadece kurulu şuan o kadar başka bişey yapamadım böylemi çalışıyor bu ayrıca 15 dakika yada 10 dakikada bir interneti açıp mesajları alan yada devamlı internetin açık olmadıgı bir sistem varmı yada nasıl birşey öneriyorsunuz siz bataryam çok fazla gitmiyor umarım önerileriniz olur.

kanat_58

kanat_58

Üye
Grenifyi acarsin orda artı işaretine tiklarsin uygulamaları uyut dersin ana ekranada bir tane kısayol olusturursun
Öyle bir program bildiğim kadarı ile yok ama varsa da ben bilmiyorum

firostr

firostr

Üye
Uygulamiyi kurdugunda uygulama gerekli yonlendirmeleri yapiyor

4efsane4

Üye
    Konu Sahibi
kanat_58

kanat_58

Üye
Hangisini istersen onu uyut çalışanların hepsini uyut bildirim gelir merak etme ben teli rootlu ve xposedli kullanıyorum bildirimler falanda sıkıntı olmuyor

4efsane4

Üye
    Konu Sahibi
peki hepsini uyut seçenegine alıyorum hepsini teşekkür ederim

kanat_58

kanat_58

Üye
Zaten yazar uyuturken

snapdroid

snapdroid

Üye
Hepsini uyuturken com.sec.phone bunu uyutma uyutursan arama vs. Hiçbiri çalışmaz

Üst Alt