Juan Mata, Chelsea'ye güveniyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Juan Mata, Chelsea'ye güveniyor
Chelsea'nin yıldız oyuncusu Juan Mata, Şampiyonlar Ligi finalinde karşı karşıya gelecekleri Bayern Münih'ten çekinediklerini ve mücadelenin Allianz Arena'da oynanacak olmasının rakipleri üzerinde baskı oluşturacağını söyledi.

Bu sezon Premier Lig'de kötü bir grafik yakalamasına rağmen Federasyon Kupası'nda zafere ulaşan Chelsea, Şampiyonlar Ligi'nde de turnuvanın en büyük favorisi Barcelona'yı devirerek finale ulaştı.

Final mücadelesi öncesinde Goal.com'a açıklamalarda bulunan İspanyol yıldız, Alman ekibinden korkmadıklarını ifade ederken, "Biz dünyanın en iyi futbol takımı olan Barcelona'yı eleyerek finale yükseldik. Dolayısıyla bu andan sonra kimseden çekinmek için bir nedene sahip değiliz. Şanslar eşit. İnsanlar Bayern'i favori olarak görüyorlarsa bu bizi ilgilendirmiyor." şeklinde konuştu.

Bayern Münih'in kaliteli bir takım olduğundan şüphe duymadığını da dile getiren Mata, "Bayern hakkında söylenecek fazla şey yok. Harika bir takıma sahipler. Özellikle Ribery ile baş edebilmek için hazır olmamız gerekiyor. Ayrıca Robben'e de rahat vermemeliyiz. Kendi evlerinde oynayacak olmalarından dolayı motive olacaklar ama bu durum onlarda baskı yaratacaktır." ifadelerini kullandı.

Juan Mata, Şampiyonlar Ligi'nde zafer kazanmaları halinde bu sezon yaşadıkları kötü lig deneyiminin tamamen unutulacağını da savundu.

Chelsea, Bayern Münih karşısında çıkacağı final mücadelesinde kart cezaları bulunan John Terry, Branislav Ivanovic, Raul Meireles ve Ramires'den yoksun çıkacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt