jpg Yi Svg Dosyasına Çevirebilecek Kişi Varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
jpg Yi Svg Dosyasına Çevirebilecek Kişi Varmı
Arkadaşlar Hakan nın Cfw si yükledim Ama Sadece Telefon için icon var program için yok bende bu İconları Kendim Bir Yerden buldum ama hep jpg png bunları svg formatına çevirmem lazım ban biryardım etin nolur ya Bu Gün Elimde Olsa İyi Olur Acill Çok Acill

Ban Biri bunu Yaparsa Çok Ama Çok Teşekkür Ederim

konuyu Yanlış Yere Açtıysam Beni Yönlendirin..

Süleyman

Süleyman

Üye
inkscape programını indir. Kur. Herhangi bir ikon dosyasını aç. Svg dosyası olan. Sonra içimdeki şekli sil. Jpg veya png formatlı resmi açtığın svg içine sürükle. Sonra kaydet. Svg formatlı ikon oldu. Böyle tüm istediklerin ikonları svg ye çevir. istediğin yerde kullan.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
inkscape programını indir. Kur. Herhangi bir ikon dosyasını aç. Svg dosyası olan. Sonra içimdeki şekli sil. Jpg veya png formatlı resmi açtığın svg içine sürükle. Sonra kaydet. Svg formatlı ikon oldu. Böyle tüm istediklerin ikonları svg ye çevir. istediğin yerde kullan.

saol

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Bir Yerde Yanlılşlıkmı Yaptım Süleyman Az Bir Baksana

Atacan-

Atacan-

Üye
Sen neyi düzenliyorsun temayımı yoksa kabuk temanın skin dosyasınımı.Telefonun kabuk dosyasını düzenlersen olmaz yüklemeye çalıştığında programı dahili bileşen hatası alırsın...Temayı düzenlemen lazım .

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Yo Ben Programların iconlarını değiştirdim ama bilgisayardakiki gibi net dil

yaren_dede

yaren_dede

Üye
yapamiyacak birşey yok dostum sen konuya gir konuda convert site linki var tıkla ona Sonra geriye dosyayı seçmek kalıyor seç çevrilip telefonuna yada pc ye svg dosyası insin

Süleyman

Süleyman

Üye
%100 kaliteli olacak diye bir kaide yok. Ne kadar oluyorsa o kadar. Başka yapacak birşey yok.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Keyifli forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt