jpg yi svg ye çevirmek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
codern

codern

Üye
    Konu Sahibi
jpg yi svg ye çevirmek
arkadaşlar çok acil jpg yi svg ye dönüştürmem gerekiyor nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz konuyu yanlış yere açmışsam af ola @Hasand. abi yardımcı olabilir misin

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Temanın arkaplanı İçinmi?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
ewet kardeşim bi temadaki arka planı değiştirecem ona da svg olması gerekiyor galiba
Evet Inkscape Programını İndir Kur Kurulumu Biraz Uzun Sürer Sonra Programı Aç Kapa Yap Bi Sonra Kapalı İken Resmi Tut Inkscape Simgesinin Üstüne Birak Küçük Pencere Gelecek Tamam de Sonra Açılacak Fileden Farkli Kaydet Sis Contect i Aç Arka Plan Olarak Şeç Kaydet Tamamdir.atacağin Resim 1.200*700 Filan Olsun 3 4 Mpyi Geçmesin Kastırabilir Yapamazsan Video Çeker Atarım

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici

PC den de Inkspace deneyebilirsin.

codern

codern

Üye
    Konu Sahibi
Evet Inkscape Programını İndir Kur Kurulumu Biraz Uzun Sürer Sonra Programı Aç Kapa Yap Bi Sonra Kapalı İken Resmi Tut Inkscape Simgesinin Üstüne Birak Küçük Pencere Gelecek Tamam de Sonra Açılacak Fileden Farkli Kaydet Sis Contect i Aç Arka Plan Olarak Şeç Kaydet Tamamdir.atacağin Resim 1.200*700 Filan Olsun 3 4 Mpyi Geçmesin Kastırabilir Yapamazsan Video Çeker Atarım
sağol kareşim deniyorum hemen yalnız resim 360*640 olması gerekmez mi

kardeşim orjinal renk olmuyor ya siyah oluyor yada başka renk

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
sağol kareşim deniyorum hemen yalnız resim 360*640 olması gerekmez mi

kardeşim orjinal renk olmuyor ya siyah oluyor yada başka renk
Gerek Yok Telefondan Çektiğin Resimleri Telefonun Ana Ekranında Dene Güezl Duruyorsa Pixsel Çok YÜksek Olmadığı Sürece Hiç Yeniden BOyutlandırma Resmi Mafedersn Olduğu Gibi At

Denedinmi İşe Yarıyorlarmi?

codern

codern

Üye
    Konu Sahibi
Gerek Yok Telefondan Çektiğin Resimleri Telefonun Ana Ekranında Dene Güezl Duruyorsa Pixsel Çok YÜksek Olmadığı Sürece Hiç Yeniden BOyutlandırma Resmi Mafedersn Olduğu Gibi At

Denedinmi İşe Yarıyorlarmi?
tamam kardeşim sağolasın deneyim bi

yarıyorda sıyah oluyor orjinal renk çıkmıyor

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
İlk linki birkaç kez denedim işe yaramakta fakat Inkspace kullanmaktayım.

BRKTNL

BRKTNL

Üye
format factory de kullanabilirsin

asigsasi

asigsasi

Üye
ewet kardeşim bi temadaki arka planı değiştirecem ona da svg olması gerekiyor galiba
png olsa da olur pc de paint programı ile resimi aç farklı kaydet seçeneği ile png olarak kaydet

png olarak arka plan değiştiriliyor ama sen resimi gönder ben svg ye çevirip atayım

codern

codern

Üye
    Konu Sahibi
png olsa da olur pc de paint programı ile resimi aç farklı kaydet seçeneği ile png olarak kaydet

png olarak arka plan değiştiriliyor ama sen resimi gönder ben svg ye çevirip atayım
Tamam abi Sağolasin yalnız resim özelde Nerden gönderiyim

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Ve ekstradan şu site var unutmuşum , ikonu yuvarlatıp PNG olarak alınabilmesini sağlıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt