ewet kardeşim bi temadaki arka planı değiştirecem ona da svg olması gerekiyor galibaTemanın arkaplanı İçinmi?
Evet Inkscape Programını İndir Kur Kurulumu Biraz Uzun Sürer Sonra Programı Aç Kapa Yap Bi Sonra Kapalı İken Resmi Tut Inkscape Simgesinin Üstüne Birak Küçük Pencere Gelecek Tamam de Sonra Açılacak Fileden Farkli Kaydet Sis Contect i Aç Arka Plan Olarak Şeç Kaydet Tamamdir.atacağin Resim 1.200*700 Filan Olsun 3 4 Mpyi Geçmesin Kastırabilir Yapamazsan Video Çeker Atarımewet kardeşim bi temadaki arka planı değiştirecem ona da svg olması gerekiyor galiba
sağol kareşim deniyorum hemen yalnız resim 360*640 olması gerekmez miEvet Inkscape Programını İndir Kur Kurulumu Biraz Uzun Sürer Sonra Programı Aç Kapa Yap Bi Sonra Kapalı İken Resmi Tut Inkscape Simgesinin Üstüne Birak Küçük Pencere Gelecek Tamam de Sonra Açılacak Fileden Farkli Kaydet Sis Contect i Aç Arka Plan Olarak Şeç Kaydet Tamamdir.atacağin Resim 1.200*700 Filan Olsun 3 4 Mpyi Geçmesin Kastırabilir Yapamazsan Video Çeker Atarım
kardeşim orjinal renk olmuyor ya siyah oluyor yada başka renkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
PC den de Inkspace deneyebilirsin.
Gerek Yok Telefondan Çektiğin Resimleri Telefonun Ana Ekranında Dene Güezl Duruyorsa Pixsel Çok YÜksek Olmadığı Sürece Hiç Yeniden BOyutlandırma Resmi Mafedersn Olduğu Gibi Atsağol kareşim deniyorum hemen yalnız resim 360*640 olması gerekmez mi
kardeşim orjinal renk olmuyor ya siyah oluyor yada başka renk
Denedinmi İşe Yarıyorlarmi?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
PC den de Inkspace deneyebilirsin.
tamam kardeşim sağolasın deneyim biGerek Yok Telefondan Çektiğin Resimleri Telefonun Ana Ekranında Dene Güezl Duruyorsa Pixsel Çok YÜksek Olmadığı Sürece Hiç Yeniden BOyutlandırma Resmi Mafedersn Olduğu Gibi At
Denedinmi İşe Yarıyorlarmi?
gönder resimi ben svg ye çevireyimtamam kardeşim sağolasın deneyim bi
yarıyorda sıyah oluyor orjinal renk çıkmıyor
png olsa da olur pc de paint programı ile resimi aç farklı kaydet seçeneği ile png olarak kaydetewet kardeşim bi temadaki arka planı değiştirecem ona da svg olması gerekiyor galiba
Tamam abi Sağolasin yalnız resim özelde Nerden gönderiyimpng olsa da olur pc de paint programı ile resimi aç farklı kaydet seçeneği ile png olarak kaydet
png olarak arka plan değiştiriliyor ama sen resimi gönder ben svg ye çevirip atayım
özel mesaj yolu ile gönderTamam abi Sağolasin yalnız resim özelde Nerden gönderiyim