.jpg yi .mif e çevirme (acil yardım lazım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
--Usta--

--Usta--

Üye
    Konu Sahibi
.jpg yi .mif e çevirme (acil yardım lazım)
Beyler acil yardımınız lazım..bir .jpg dosyası var ve bunu .mif e çevirmem gerekiyor.nedeni ise şu splashscreen.mif olayı..FW ye .jpg olarak atınca resim çıkmıyor açılışta..ayrıca o .jpg yazan yeri silip .mif yazdım gene yemedi telefon...yardımlarınızı bekliyorum..:allalla::allalla:

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
usta resimi paintle aç sonra farklı kaydet de uzantısını .mif yap dosya türlerini de tüm dosyaları seç isim yazma yerinin altındaki yerden bilgisayarım olmadığı için tam yardım edemiyorum ama büyük ihtimal böyle yapabilirsin

mertdinler

Üye
usta resimi paintle aç sonra farklı kaydet de uzantısını .mif yap dosya türlerini de tüm dosyaları seç isim yazma yerinin altındaki yerden bilgisayarım olmadığı için tam yardım edemiyorum ama büyük ihtimal böyle yapabilirsin

Bu yöntemle yapamıyacağını düşünüyorum...
Çnkü Ha Böyle Yapmşsn , Ha uzantısını jpg den mif e çevirmişsin.
Paint .mif şeklinde resim kaydı yapabilseydi mif destekleseydi zaten orda seçeneklerde olurdu .
Düşüncm Bu Yani

--Usta--

--Usta--

Üye
    Konu Sahibi

böyle birşey yapılamaz kardeşim.çunku bu yontem sadece dosyanın adımı .mif yapıyor Formatını Değil :ah

--------------- Ekleme ---------------

eyvallah birader :oke:

--------------- Ekleme ---------------

saol kardeş bi bakalım bakalım :evet:

Utk4n*

Utk4n*

Üye
yapamazSan yaRdımcı oLurum :).

Utk4n*

Utk4n*

Üye
Yok ben anLamam öyLe şeyLerden ^^.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt