Silinen Üye 2480407
Kapalı Hesap
bul seçeneğine köşeli parantez olmadan *.mif diye aratsys dosyasını xplore ile atıyorum sonra bul seçeneğine [*MİF] yazınca bulmıyor
bul seçeneğine köşeli parantez olmadan *.mif diye aratsys dosyasını xplore ile atıyorum sonra bul seçeneğine [*MİF] yazınca bulmıyor
ve nokia 500 fp kaçnokia 500 fp kaçsys dosyasını xplore ile atıyorum sonra bul seçeneğine [*MİF] yazınca bulmıyor
belle refresh tir. fp değildirve nokia 500 fp kaç
ve nokia 500 fp kaçnokia 500 fp kaç
anlamadımyani fp1 mi fp2 mi ???anlamadım
benim telefonum n8 refresh zaten fp1 ve fp2 çıkmadıyani fp1 mi fp2 mi ???
yani fp1 mi fp2 mi ???
Ben bu modu e ye yaptım şimdi c ye yapmak istiyorum telefona bir şey olurmu korkuyorum hiç denedinmi c ye kurmak birşey oluyormu ?modu yapamadım diyorsun şimdide telefonum fp kaç diyorsun?
peki neyi uyguladında yapamadın?
kafana göre mi yapıyorsun modu???
?Ben bu modu e ye yaptım şimdi c ye yapmak istiyorum telefona bir şey olurmu korkuyorum hiç denedinmi c ye kurmak birşey oluyormu ?
en fazla hard reset atarsınBen bu modu e ye yaptım şimdi c ye yapmak istiyorum telefona bir şey olurmu korkuyorum hiç denedinmi c ye kurmak birşey oluyormu ?
?

konuda bele icin ayri fp icin ayri dosya var nasil yapiyorsun modu cihaz surumunu bilmeden?Ben bu modu e ye yaptım şimdi c ye yapmak istiyorum telefona bir şey olurmu korkuyorum hiç denedinmi c ye kurmak birşey oluyormu ?
?
Telefonum nokia 500 belle refresh bende refresh olanı yaptım abi doğru bunda ne varkikonuda bele icin ayri fp icin ayri dosya var nasil yapiyorsun modu cihaz surumunu bilmeden?
en fazla hard reset atarsın![]()
XD
telefonu geliştirmek için onca mod yaptım bide format yazık telefona çooooook format atım onu kaldıramaz fwlanTelefonum nokia 500 belle refresh bende refresh olanı yaptım abi doğru bunda ne varki
GALSIN BEE![]()
XD
Telefonum nokia 500 belle refresh bende refresh olanı yaptım abi doğru bunda ne varki
GALSIN BEE![]()
XD telefonu geliştirmek için onca mod yaptım bide format yazık telefona çooooook format atım onu kaldıramaz fwlan
Abi mif dosyalarını açmak için ne yapmak lazımtelefonunun fp kac oldugunu soran sen degilmiydin?
bu arada mantikli olani e ye yapmaktir modu
Abi mif dosyalarını açmak için ne yapmak lazım
Anlamadım önce mifi klasöre atıp siscontent ne ?klasor icine at sonra siscontent ile acabilirsin
Anlamadım önce mifi klasöre atıp siscontent ne ?
Birde siseditör yükledim telefona ama "yüklenemiyor önce temel paketi yükleyinpc lazim varmi
Birde siseditör yükledim telefona ama "yüklenemiyor önce temel paketi yükleyin
" hatası veriyor ne yapmsm lazım
Konuda noss_bar varbilmiyorum @asigsasi yardimci olabilir