Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede]

Sponsorlu Bağlantılar

username37

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/belle-refresh-widget-karma-toggle-arsiv-by-yaren_dede-669151.html bu konuya bak kardes

Anil-D

Anil-D

Üye
kardesler c ye atın sys klasorunu sonrada x plore ile zden resource appsda mifleri aratıp kopyala e resource appsa bukadar sonra iştedgn mifleri e resource appsa at bukadar tabi bu eye yapmak icin jonlosu refresh icin

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
tamam joshlog modu yaparım yazanları felan tamamda nasıl şeffaf yapabilirim onu bilmiyorum

dostum neyi şeffaf yapmak istiyorsun söyle ben sana dosyaları vereceğim

- - - Eklendi - - -

kardeş ben bu modu uyguladım sadece batarya simgesi değişti doğrusu bumu yoksa ôn izlemelerdeki widgetler duvar kağıtlarının falandamı gelmesi gerekiyodu ve teşekür.

Cevap ?¿

tamamdır dostum artık widget bölümüne girip istediğin mif dosyasını e ye atıp görünümleri değiştirebilirsin

username37

Üye

dostum neyi şeffaf yapmak istiyorsun söyle ben sana dosyaları vereceğim

- - - Eklendi - - -

tamamdır dostum artık widget bölümüne girip istediğin mif dosyasını e ye atıp görünümleri değiştirebilirsin

Bu duvar kağıtlarnı nerden buluru kardeş

- - - Eklendi - - -

Widget bölümünün linkini atsana

aklsm

aklsm

Üye
Malesf bnm telde olmuyo telim.603 fp2 orijinal fw yüklü anlattıklarına aynn yaptm. Modu c sys bine attm mifleride c resource appsa attım sonra yenidn başlattm daha sonra begendigm bi avkon modunu atıp tekrar başlattm ama bi türlü olmuyo yardm edersenz sevinrm

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Malesf bnm telde olmuyo telim.603 fp2 orijinal fw yüklü anlattıklarına aynn yaptm. Modu c sys bine attm mifleride c resource appsa attım sonra yenidn başlattm daha sonra begendigm bi avkon modunu atıp tekrar başlattm ama bi türlü olmuyo yardm edersenz sevinrm

şimdi alttaki dosyayı c/sys/bin içine at ve attıktan sonra kontrol et orada olup olmadığına

http://www.maxicep.com/attachments/141350d1351775771/

sonra Xplore ile Z-resource-apps Klasörüne giri ve "Seçenekler-bul [*MİF]" Olarak taradıktan sonra
Bulunan dosyaları "C-resource-apps" Klasörü içine kopyala

ben zaten bunları yapmıştım yazmazsan sevinirim :)

aklsm

aklsm

Üye
Dostm bilyrm kızacksn ama bn yaptm bunları şimdi senn verdklerinle tekrar yaptm reset attm ama olmuyo kafayı yiyecm tele hard format attm zdeki bazı mifler silinmiş olabilr mi

- - - Eklendi - - -

Kaç defa denedm olmuyo :(

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Dostm bilyrm kızacksn ama bn yaptm bunları şimdi senn verdklerinle tekrar yaptm reset attm ama olmuyo kafayı yiyecm tele hard format attm zdeki bazı mifler silinmiş olabilr mi

- - - Eklendi - - -

Kaç defa denedm olmuyo :(

tekrar attım diyorsun ama nasıl attın hata vermesi lazımdı tekrar atarken?

aklsm

aklsm

Üye
yamayı aktf ettm üzerine yazlsn dedi miflere.de dedi diger dosyaya da

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
yamayı aktf ettm üzerine yazlsn dedi miflere.de dedi diger dosyaya da

diğer dosya üzerine yazmaz bir yanlışlık yapıyorsun :oke:

- - - Eklendi - - -

sys bin içine attığın dosyanın üzerine yazma gibi bir şansın yok yani dosyanın uzantısını değiştirip restart yapıp ondan sonra verdiğim dosyayı c sys bin içine at ve restart yap

- - - Eklendi - - -

ve attıktan sonra orada olduğundan emin ol

aklsm

aklsm

Üye
Rom patcherda c2z yaması aktf ondn olabilr mi

- - - Eklendi - - -

C2z yamasını kapatnca yazmıyr üstüne yine reset attm ama yine olmadı

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi

şu sys bin içine attığın .dll uzantılı dosyayı sil bakalım siliniyormu eğer siliniyor dersen bende konuyu sileceğim ama dosya silinmiyorsa dediğimi yap ok.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

C2z yamasını kapatnca yazmıyr üstüne yine reset attm ama yine olmadı

neyse dostum sen zaten olayı çözmüşsün benden paso, asigsasi yardımcı olacak ok

aklsm

aklsm

Üye
Ya şu sorunu çözeck kmse yk mu atcm şimdi teli

aklsm

aklsm

Üye
İlk öncelkle yaren dede destegn içn saol :) Dostum c sys bine dosyayı attım ardndan da zden mifleri alıp c reorce appsa attm ve begndigm avkonuda c resorce appsa attm resti bastm ama degişmyr

asigsasi

asigsasi

Üye
kullandığın sistem nedir

aklsm

aklsm

Üye
603 fp2 orijinal fw yüklü ama bugün hard formt attm sorn olur mu

asigsasi

asigsasi

Üye
sorun olmaz şimdi sen xplore ile c sys bin içindeki AknIcon.dll dosyasını yeniden adlandır mesela AknIcon.dll1 gibi ve restart at sana dosya göndereceğim

aklsm

aklsm

Üye
Tmm üstad

- - - Eklendi - - -

Degiştrdm reset attm dostum

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar sorunm çözüldü yardımlarını esirgemeyen yaren dede ve asigsasiye sonsuz teşekkürlerimi iletiyrm hakkınz varsa helal edn zamanınzdan yedm ;)

asigsasi

asigsasi

Üye
hadi hayırlı olsun :)

Üst Alt