Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede]

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
tesekkurler konu ust konuluk :good:

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
Yaptim be hahahaha

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
abi symbian^3 genel bölümünde açtığım konuya bak anlarsın:D

tempestshine

tempestshine

Üye
bir an için symbian^3 bölümündeyim sandım.konun üst konu olmuş abi.hayırlı olsun :oke:

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
beyler hemen hemen her widgetı değiştirdim ama bitane bile fm radyo widgetı bulamadım varsa mifini atar mısınız ne olduğu önemli değil orjinal olmasın da:D

akifd

akifd

Üye
resimlerde rom peacherde 4 tane yama Var benimkinde 2 tane üstteki 2 tane bende yok ondan olurmu acaba üstteki 2 taneyi nerede bulurum eğer o yüzden okuyorsa

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
resimlerde rom peacherde 4 tane yama Var benimkinde 2 tane üstteki 2 tane bende yok ondan olurmu acaba üstteki 2 taneyi nerede bulurum eğer o yüzden okuyorsa

dostum kaç tane varsa aktif yap bende fazladan mod olduğu için fazlaydi

- - - Eklendi - - -

beyler hemen hemen her widgetı değiştirdim ama bitane bile fm radyo widgetı bulamadım varsa mifini atar mısınız ne olduğu önemli değil orjinal olmasın da:D

bu paketi yükle dostum

- - - Eklendi - - -

bir an için symbian^3 bölümündeyim sandım.konun üst konu olmuş abi.hayırlı olsun :oke:

teşekkürler dostum

Ekli dosyalar

MaxipmaN

Üye
açılış dehşet :ehe

- - - Eklendi - - -

wigetleri bozmuşsun kastırıyo orjinallerini aramaya başladım

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
açılış dehşet :ehe

- - - Eklendi - - -

wigetleri bozmuşsun kastırıyo orjinallerini aramaya başladım

bozmuşsun derken hangileri sorunlu onlar sadece mif dosyaları yani kastırma yapmaz sorunun başka olabilir

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
:tşk:

caglar b

caglar b

Üye
fp1 başarısız

MaxipmaN

Üye
eski avkon modu iyiydi de bu çok kasıyor yazılımı tekrar kurcam bu sefer pc den

doctorrr

doctorrr

Üye
abi senin kendi kullandığın bi' mif pack i vardı :allalla: ordakiler çok hoşuma gitmişti ama kaldırmışsın :hmmm acaba? :spr

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye

hazır mif yükleme olayından bahsediyorsan o kolay ayarlarız dostum :)
:spr böyle splashscreen vardı arama tuşunu değiştirmişsin çok güzeldi sonra widget varmıydı bilmiyorum ama onunla kang hao nun widget packi bi' harika olur :)

Üst Alt