Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede]

Sponsorlu Bağlantılar

CABBAR

CABBAR

Üye
Hemen atıyorum

- - - Eklendi - - -

Dosya zaten mevcut:
E:\resource\apps\avkon2.mif
Dosyanın üzerine yuazılamıyor?
Tümünü üzerine yaz[1]
Tümünü atla [2]

dediğini yaptım bu uyarı çıktı

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
dostum şimdi durum nasıl değişiklik varmı

Alperen Şuayb

Üye
rabbace akniconu ismi deıştir rest yap sonra avkonu at sonra aknicon ismini tekrar esksı. Yap rest çek tamamdır

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
rabbace akniconu ismi deıştir rest yap sonra avkonu at sonra aknicon ismini tekrar esksı. Yap rest çek tamamdır

onu yaptıda dur bakim son birşey deniyoruz olmazsa seninle bir temas kursun

CABBAR

CABBAR

Üye

3-4 defa yaptım bunu olmadı. Şimdi aknlcon.dll1 yaptım telefonu kapattım. açıp o dosyayı sileceğim ve tekrar aknlcon.dll dosyasını C sys bin içine atacağım

Alperen Şuayb

Üye
tamam abi

• Beğen
Tepkiler: CABBAR
CABBAR

CABBAR

Üye
Telefon açılmıyor. Nokia yazısı geliyor 5 sn kadar ekranda kalıyor ve tekrar gidiyor

CABBAR

CABBAR

Üye

ne yapınca oldu dediğin

Aknlcon.dll yi Aknlcon.dll1 yaptım restart yaptım
Aknlcon.dll1'i sildim Aknlcon.dll'yi tekrar C\sys\bin'in içine attım
restart yaptım açılmadı telefon

- - - Eklendi - - -

Telefon kapalı iken flash atılabilir demi

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Aknlcon.dll yi Aknlcon.dll1 yaptım restart yaptım
Aknlcon.dll1'i sildim Aknlcon.dll'yi tekrar C\sys\bin'in içine attım
restart yaptım açılmadı telefon

dostum ben senin telefondan birşey anlamadım
ilk yaptık mod çalıştı iconlarda sorun vardı
sonra senin orjinal dosyaları atıp yaptık bu sefer mod çalışmıyor
şimdide dosyayı silip tekrar yerine attın tel açılmıyor :hmmm
format atıcan yani yapıcak birşey yok istersen formattan sonra sıfırdan tekrar yaparız ama
sende iztemezsin heralde artık
yada alpii18 arkadaşımıza pm at yardımcı olabilir sana

• Beğen
CABBAR

CABBAR

Üye

dostum ben senin telefondan birşey anlamadım
ilk yaptık mod çalıştı iconlarda sorun vardı
sonra senin orjinal dosyaları atıp yaptık bu sefer mod çalışmıyor
şimdide dosyayı silip tekrar yerine attın tel açılmıyor :hmmm
format atıcan yani yapıcak birşey yok istersen formattan sonra sıfırdan tekrar yaparız ama
sende iztemezsin heralde artık
yada alpii18 arkadaşımıza pm at yardımcı olabilir sana
Bahadır ilgin ve sabrın için çok teşekkür ediyorum :op: Gidip flash atayım ben inat ettim bi şekilde yapacağım bu joshlog'u. Evde internet yok şu linktekileri indirip deneyebilir miyim bunlar yeterli gelir mi ki olmadı uygun bi anda Alpii18 ile temasa geçerim
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...-degistirme-flas-atma-gerektirmez-645732.html

Metin MF

Metin MF

Üye
süpermiş yaa :D 603'te denedim sonuç başarılı :tşk:

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Jitou

Jitou

Üye
:tşk:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Bahadır ilgin ve sabrın için çok teşekkür ediyorum :op: Gidip flash atayım ben inat ettim bi şekilde yapacağım bu joshlog'u. Evde internet yok şu linktekileri indirip deneyebilir miyim bunlar yeterli gelir mi ki olmadı uygun bi anda Alpii18 ile temasa geçerim
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...-degistirme-flas-atma-gerektirmez-645732.html

dostum konu aynı zaten fark yapmaz nasıl yapacağını biliyorsun

- - - Eklendi - - -

dostum bence cfw dende kaynaklanıyor olabilir ama ilk yaptığımızda olmazdı öyle olsa :hmmm

• Beğen
CABBAR

CABBAR

Üye

- - - Eklendi - - -

dostum bence cfw dende kaynaklanıyor olabilir ama ilk yaptığımızda olmazdı öyle olsa :hmmm

belco2'nin 4 cfw'si var bende gerekirse hepsinde tek tek denerim :) Sonucu buraya yazarım. :tşk: Bahadır

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
belco2'nin 4 cfw'si var bende gerekirse hepsinde tek tek denerim :) Sonucu buraya yazarım. :tşk: Bahadır

bence orjinal yazılım kullan derim ama belco alışkanlık yapmış sende belli :ehe
ben 1 senedir orjinal kullanıyorum daha format bile atmadım telefon gayet hızlı ve taş gibi
telefona giren modun sayısıda belli değil
orjinali istediğin gibi düzenle

Metin MF

Metin MF

Üye
peki bu yaptığımızı değiştirmek ya da eski haline döndürmek için ne yapabiliriz? başka bir avkon2 dosyası indirdim değiştiremiyorum dosya degistirilemiyor hatası veriyor

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
peki bu yaptığımızı değiştirmek ya da eski haline döndürmek için ne yapabiliriz? başka bir avkon2 dosyası indirdim değiştiremiyorum dosya degistirilemiyor hatası veriyor

NOT:PİL RENK DEĞİŞİMİ İÇİN PC KULLANMANIZ GEREKMEKTEDİR EĞER PC YOKSA
XPLORE İLE C-SYS-BİN KLASÖRÜNE GİRİP "Aknlcon.dll" İSİMLİ KLASÖRÜN İSMİNİ DEĞİŞTİRİN MESELA SONUNA 1 KOYUN VE RESTART YAPIN
SONRA PİL RENK DOSYASINI GEREKLİ YERE ATIN VE İSMİNİ DEĞİŞTİRDİĞİNİZ DOSYAYA TEKRAR ESKİ İSMİNİ VERİN VE RESTART YAPIN

Üst Alt