Jolla'ya Nokia'dan destek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Üye
daha doğru dürüst bir multitasking e sahip değil wp7 bunun wp8 dede duzelecegini sanmıyorum çünkü gerçek bir multitasking değil o anca meego da var

MeeGo'daki gibi multitasking bir daha gelir mi şüpheliyim

MasteLaa

Üye

gerçek multitasking sadece symbian ve meego da vardı sanırsam
MeeGo acayip yahu 18-19 program açtım vaktim olsaydı biraz daha açardım ama gram kasmıyor

- - - Işık Hızı İle Eklendi - - -

androiddeki de gerçek ama sömürüyor Optimizasyon olarak symbian ve meego 1 numara
Keşke Android dede uygulamaların toplandığı rahat ulaşılabilen bir bölüm olsa yani MeeGo daki gib

Tepkiler: doctorrr

Türe

Üye

Tepkiler: doctorrr

Türe

Üye

ben sadece arayüzüne bakabildim baya akıcı

Tepkiler: MasteLaa

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi

baştan alıyo uygulamaları

düzeltilecek dediler hatta bazı romlarda bunu yapmiyor

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi

androiddeki de gerçek ama sömürüyor Optimizasyon olarak symbian ve meego 1 numara

yapma süleyman kullanmasam gerçek derdim ama nerde o da resmen yeniden açıyor uygulamaları gerçek dediğimiz şu meego da pusula uygulamasını ac arkaya at sonra multitasking menüsünden bak o uygulamaya telefonu hareket ettikçe o da dönüyor bunu yapabilen işletim sistemi yok

Tepkiler: Türe ve MasteLaa

Türe

Üye

düzeltilecek dediler hatta bazı romlarda bunu yapmiyor

Düzelsin artık one x

- - - Eklendi - - -

Symbian optimizasyonuyla iyi zaten yani ram yemiyor sen androide mi yoksa symbiana laf attın ayırt edemedim

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi

Düzelsin artık one x

- - - Eklendi - - -

Symbian optimizasyonuyla iyi zaten yani ram yemiyor sen androide mi yoksa symbiana laf attın ayırt edemedim

android e attım Tabletim var imza çıkmıyor mu

ayrıca bu multitasking olayı duzelmis one x için sanırsam

doctorrr

Üye
htc onu oldu bittiye getirdi pureview gibi yılların çalışması olsaydı dehşet bişey olurdu

MasteLaa

Üye
Çok haklısın kardeşim hepsine katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...