#JollaLoveDay

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Valla hic bisey anlamadim :D ben diger yarisi meselesini sordum ne anlama geliyor diye

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Bence o arkaya dock filan gelebilir :)

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
aklınıza gelen her şey takılabilir arkaya. ışıklı kaplar, lensler, büyük flaşlar, klavye, daha fazla hafıza, dijital albümler, biletler... aklınıza ne gelirse. orada tanıtılan renkli arka kaplar bunları temsil ediyor sadece basit bir renk olarak düşünmeyin yani. tasarımı kaba gibi gösteren de bu iki yarı olayı ama aslında çok farklı bir tasarım konseptine bakıyoruz.

- - - Eklendi - - -

keske donanimi htc one ayarinda olsaymis. cpu, gpu ve ram'den bahsediyorum.

cpu gpu ve ram belli değil. belli olan tek şey işlemcinin çift çekirdek olduğu.

çift çekirdek denince bu kadar karamsar olmayın. o çift çekirdek cortex a15 veya intel dual atom olursa o cihaz 4 çekirdek falan tanımaz. gpu için bir yorumda bulunamıyorum ama cihaz 1080p çektiğine göre o da günümüz standartlarına fazlasıyla uyacaktır.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
aklınıza gelen her şey takılabilir arkaya. ışıklı kaplar, lensler, büyük flaşlar, klavye, daha fazla hafıza, dijital albümler, biletler... aklınıza ne gelirse. orada tanıtılan renkli arka kaplar bunları temsil ediyor sadece basit bir renk olarak düşünmeyin yani. tasarımı kaba gibi gösteren de bu iki yarı olayı ama aslında çok farklı bir tasarım konseptine bakıyoruz.

- - - Eklendi - - -

cpu gpu ve ram belli değil. belli olan tek şey işlemcinin çift çekirdek olduğu.

çift çekirdek denince bu kadar karamsar olmayın. o çift çekirdek cortex a15 veya intel dual atom olursa o cihaz 4 çekirdek falan tanımaz. gpu için bir yorumda bulunamıyorum ama cihaz 1080p çektiğine göre o da günümüz standartlarına fazlasıyla uyacaktır.

dort cekirdekten kastim guclu bir islemci ve gpu olmasini istedigim yonunde. 2 ghz hizinda cift cekirdek islemciyi 4 cekirdekli 1,5 ghz lik islemciye tercih ederim tabiki. cepte kalorifer tasimaya gerek yok. :)

ram'i minimum 2 gb olacaktir. linux'un ram mantigini hepimiz iyi biliyoruz ki, kullanilmayan ram bi ise yaramaz zaten.

gpu'da keske adreno320 ayarinda birsey olsa. yeterli olacaktir o zaman.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Valla hic bisey anlamadim :D ben diger yarisi meselesini sordum ne anlama geliyor diye

O kapakların hangi rengini takarsanız arayüz o renge geçiyor :) bu özellik kapakta degil arka kısıma artık ne zımbırtı koydularsa onda :D

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi

dort cekirdekten kastim guclu bir islemci ve gpu olmasini istedigim yonunde. 2 ghz hizinda cift cekirdek islemciyi 4 cekirdekli 1,5 ghz lik islemciye tercih ederim tabiki. cepte kalorifer tasimaya gerek yok. :)

ram'i minimum 2 gb olacaktir. linux'un ram mantigini hepimiz iyi biliyoruz ki, kullanilmayan ram bi ise yaramaz zaten.

gpu'da keske adreno320 ayarinda birsey olsa. yeterli olacaktir o zaman.

ram en fazla 2gb olur desen daha iyi. bu cihaz 400 euroya satılacak hatırlatırım yani 1gb ram olacağı üç aşağı beş yukarı belli. sailfish bana kalırsa 256 ramde bile çalışabilecek kadar hafif bir sistem.

ayrıca bazı duyumlara göre donanımdan bahsetmeme nedenleri cihazdaki chipsetin st-ericsson markalı olmasıymış. bildiğiniz üzere bu şirket battı. batmış bir şirketin chipsetini kullanmak da marke imajına leke sürebilir.

her şeyde olduğu gibi gpu'da da beklentimi düşük tutuyorum ama umarım powervr gpu'su kullanırlar. mobil gpu işinde en tecrübeli şirket imagination'dur gerisi yalan. bu olmazsa mali veya broadcom alternatif olmalı.

qualcomm'a giderlerse de gülü seven dikenine katlanır diyeceğiz.

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];6122180' Alıntı:

O kapakların hangi rengini takarsanız arayüz o renge geçiyor :) bu özellik kapakta degil arka kısıma artık ne zımbırtı koydularsa onda :D

lumia'daki kablosuz şarj mantığı abi işte. kapta manyetik bir alan var ve cihaza veri yolluyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Evet kapagın orta kısmında kare şeklinde çıkıntı var.
Zımbırtı dedigim o ifade ettigin zımbırtı işte :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Vay anasini :D

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];6122209' Alıntı:
Evet kapagın orta kısmında kare şeklinde çıkıntı var.
Zımbırtı dedigim o ifade ettigin zımbırtı işte :D

o çıkıntı değil abi. hatta gerçek kapaklarda görünmüyor diye biliyorum. sadece elektronik ekipman orada gizli sanıyorum.

fLuke!

fLuke!

Üye
Adamlar yapmış.

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar eğer cihazla ilgileniyorsanız a gidip 0 euro'luk ön siparişe başvurun. bu başvuru size cihazı aldırmıyor sadece ilgilenip ilgilenmediğinizi belirtiyorsunuz türkiye'de yeterli ilgiyi görürse cihaz türkiye'ye de resmi olarak gelebilir.

- - - Eklendi - - -

ön siparişte bulundum, merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Hangisine verdin?

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];6122308' Alıntı:
Hangisine verdin?

abi pembe olan var ya 2 yazıyor ona verdim. işlem sonunda cihazı almışsın gibi gözüküyor ama aslında hiç para vermiyorsun sadece ilgilenip ilgilenmediğini belirtmiş oluyorsun yani cihazı almak zorunda değilsin. adamlar bölgesel olarak ne kadar ilgi var onu ölçüp ona göre belli miktarda cihaz üretecekler.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
basvurdum 0€ olana :)

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun. :)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
bide bakiyomussun cihaz geliyomus adrese :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
abi pembe olan var ya 2 yazıyor ona verdim. işlem sonunda cihazı almışsın gibi gözüküyor ama aslında hiç para vermiyorsun sadece ilgilenip ilgilenmediğini belirtmiş oluyorsun yani cihazı almak zorunda değilsin. adamlar bölgesel olarak ne kadar ilgi var onu ölçüp ona göre belli miktarda cihaz üretecekler.
Tamam bende el atayım konuya :)

- - - Eklendi - - -

Company'ye ne yazıyoruz

Takipçi Satın Al

Üst Alt