pRime.
Üye
-
Konu Sahibi
-
İple çekiyordum bugünüHazır mıyız arkadaşlar?Etkinlik bugün Türkiye saatiyle 16.30'da başlayacak. Jolla, Sailfish'li cihazlarını tanıtacak ve belki de yeni bir sdk ile arm tabanlı imajların dağıtımına başlayacak.
Beklentileriniz nelerdir?
İple çekiyordum bugünüBide game of thrones var tadından yenmez ooohhh. İmajları dağıtsında artık yüklesek .
imajlar çıksa da hemen kuramazsın ki.
belli olmaz o işler tanıtımda gördüğümüz yazılımlar eksik demolar sadece. Gerçek yazılımı portlamak biraz daha zaman alır.
Hazırız hazırızHazır mıyız arkadaşlar?Etkinlik bugün Türkiye saatiyle 16.30 veya 18.30'da başlayacak. Jolla, Sailfish'li cihazlarını tanıtacak ve belki de yeni bir sdk ile arm tabanlı imajların dağıtımına başlayacak.
Etkinliği canlı olarak izleyebilmek için:
http://jolla.streamforce1.tv/
Beklentileriniz nelerdir?
[ENGİN];6116831' Alıntı:
Bende cihaz sızdırıldı sandıydım
[ENGİN];6116831' Alıntı:
Bende cihaz sızdırıldı sandıydım
pek inandırıcı değil. Kullanan olsa tmo'da ortaya çıkardı. Belki bazı jolla çalışanları kullanıyordur ama dışarıdan kullanan yok.
GMIC'teki o ikonlu tanıtım bayağı tamamlanmış gözüküyodu ama.
- - - Eklendi - - -
Bide nitdroid forumlarında geçen bişe okudum.2 tane adam "N9 için zaten sailfish var ama daha çıkmadı" ve "bazıları N9'larında Sailfish'i hali hazırda kullanıyor" diyodu?
[ENGİN];6116807' Alıntı:Hazırız hazırızBekliyoruz bakalım ne çıkacak.
Port'unu beklemeden bakarsınız cihazı almışız ama o da epey bir süre beklemek gerekecek
Ben de heyecanlıyım. İyi bir donanımda sailfish ortalığı ne kadar dağıtıcak bakalım
Dağıtmaktan kastım satış değildi,diğer üst düzey modellerin hepsini performans olarak geçebilir mi onu merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?