#JollaLoveDay

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
#JollaLoveDay
Hazır mıyız arkadaşlar? Etkinlik bugün Türkiye saatiyle 16.30 veya 18.30'da başlayacak. Jolla, Sailfish'li cihazlarını tanıtacak ve belki de yeni bir sdk ile arm tabanlı imajların dağıtımına başlayacak.

Etkinliği canlı olarak izleyebilmek için:
http://jolla.streamforce1.tv/

Beklentileriniz nelerdir?

fLuke!

Üye
İple çekiyordum bugünü Bide game of thrones var tadından yenmez ooohhh. İmajları dağıtsında artık yüklesek .

Tepkiler: CanKartaL

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
belli olmaz o işler tanıtımda gördüğümüz yazılımlar eksik demolar sadece. Gerçek yazılımı portlamak biraz daha zaman alır.

fLuke!

Üye
belli olmaz o işler tanıtımda gördüğümüz yazılımlar eksik demolar sadece. Gerçek yazılımı portlamak biraz daha zaman alır.

GMIC'teki o ikonlu tanıtım bayağı tamamlanmış gözüküyodu ama.

- - - Eklendi - - -

Bide nitdroid forumlarında geçen bişe okudum.2 tane adam "N9 için zaten sailfish var ama daha çıkmadı" ve "bazıları N9'larında Sailfish'i hali hazırda kullanıyor" diyodu?

[ENGİN]

Üye
Hazırız hazırız Bekliyoruz bakalım ne çıkacak.
Port'unu beklemeden bakarsınız cihazı almışız ama o da epey bir süre beklemek gerekecek

[ENGİN]

Üye
Bende cihaz sızdırıldı sandıydım

Seglopsi

Üye
yuklemesi de kolay olmayacaktir. nemo gibi repartioning gereklidir muhtemelen.

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];6116831' Alıntı:

Bende cihaz sızdırıldı sandıydım

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
pek inandırıcı değil. Kullanan olsa tmo'da ortaya çıkardı. Belki bazı jolla çalışanları kullanıyordur ama dışarıdan kullanan yok.
ayrıca o ikonlu tanıtımda da sadece demoyu güncellemişler. Eksik yani.

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];6116807' Alıntı:
Hazırız hazırız Bekliyoruz bakalım ne çıkacak.
Port'unu beklemeden bakarsınız cihazı almışız ama o da epey bir süre beklemek gerekecek

portla uğraşmaktansa cihazı almayı tercih ederim abi. Tabi beklentileri karşılarsa.

[ENGİN]

Üye
Bende öyle düşünüyorum Serdar cihazı bir görelim eksileri,artıları nedir ona göre karar veririz artık n9 dan donanım olarak üstün olacagı kesin ama cevabı bu akşam alacagız

dawid

Üye
bende merakla bekliyorum umarim hesapli olur hep aliriz ayrilmayiz

Ben de heyecanlıyım. İyi bir donanımda sailfish ortalığı ne kadar dağıtıcak bakalım

fLuke!

Üye
[video=youtube;sduBRkYQ9eY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sduBRkYQ9eY[/video]

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Ben de heyecanlıyım. İyi bir donanımda sailfish ortalığı ne kadar dağıtıcak bakalım

Reklamını iyi yaparsa bayağı dağıtacağını düşünüyorum şahsen.

Dağıtmaktan kastım satış değildi,diğer üst düzey modellerin hepsini performans olarak geçebilir mi onu merak ediyorum.

şimdi anladım. Aynı şeyi istiyoruz yani : heyecan

fLuke!

Üye
Engadget'te 399 euro diyor.Özellikler ve resimlerde sızdı galiba.

- - - Eklendi - - -