anıl adam gelsin haber köşesine sonra kavga çıkarabiliyormu öyle yorum yapacaksın buralarda kavga ne ararsakin iyi normail bir üye işte bir kavga yaptıgını görmedim

anıl adam gelsin haber köşesine sonra kavga çıkarabiliyormu öyle yorum yapacaksın buralarda kavga ne arar![]()

anıl adam gelsin haber köşesine sonra kavga çıkarabiliyormu öyle yorum yapacaksın buralarda kavga ne arar![]()

sen kavga çıkarmıyorsun
anılbaran kardeş
- - - Eklendi - - -
Anlamadım ben kavgamı çıkarıyom?![]()
koskoca forumda kavga etmeyen adam haber köşesine geldiği zaman adam değişiyor bir anda ondan milletin kendini tanımak için haber köşesine davet ediyorum
orda da kavga çıkarmıyorsa harbi sağlam üyedir
sen kavga çıkarmıyorsunkoskoca forumda kavga etmeyen adam haber köşesine geldiği zaman adam değişiyor bir anda ondan milletin kendini tanımak için haber köşesine davet ediyorum
orda da kavga çıkarmıyorsa harbi sağlam üyedir
geleceğin astronotu![]()
??Halen çakamadım eski nick joker gibibişey miydi ?