joikuspot sorularim olucak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qLaMoR

qLaMoR

Üye
    Konu Sahibi
joikuspot sorularim olucak
merhaba www.maxicep.com/symbian-3-diger-internet-uygulamalari/joikusoft-joikuspot-premium-v3-20-1188-s60v3-s-1-s-3-signed-resmi-turkce-599252.html burdan programi indirdim sinirsiz net paketim var telimin internetini verebilirmiyim tel C6 01

emreli01

emreli01

Üye
verebilirsin tabi :) neden olmasın

emreli01

emreli01

Üye
başlat dediğine hattının internet bağlantısını seçeceksn o başlatır otomatikmen

mustafahurma

mustafahurma

Üye
çok basit bunu yapamıyorsan hiç kullanma arkadaş.kapat yat derim ben kusura bakma yani

asigsasi

asigsasi

Üye
wifi yi açıp programı başlatacaksin başka yapacak birşey yok diğer telefon dan ise ayarlar bağlantı wifi yi açıp joikuspot u seçeceksin

yaren_dede

yaren_dede

Üye
wifi ve mobilveri açık yap sonra programı başlat ve sonra diğer cihazlardan wifiyi bul ve kullan ama eğer iş yerinde bunu yapıyorsan arkadaşların devamlı internet isteyebilir senden...
benim başım çok ağrıdı bu program yüzünden

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
iste bana lazim olan sey saol pc den kullana bilirmiyim

evet pc'den sorunsuz bağlanırsın. Fakat bağlamaya çalıştığın tablet veya telefon androidse bağlanamazsın. Desteklemiyor çünkü android.

qLaMoR

qLaMoR

Üye
    Konu Sahibi
evet pc'den sorunsuz bağlanırsın. Fakat bağlamaya çalıştığın tablet veya telefon androidse bağlanamazsın. Desteklemiyor çünkü android.

saol arkadasim cok bilgilendirdin bende bide T20 var onda bulmadi yanlismi yaptim diye sordum

- - - Eklendi - - -

bide ben kullanamiyorum bu kurdugum baglantiyi galiba

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
saol arkadasim cok bilgilendirdin bende bide T20 var onda bulmadi yanlismi yaptim diye sordum

önemli değil dostum :) sorun yok androidten kaynaklanıyor tamamen.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

bide ben kullanamiyorum bu kurdugum baglantiyi galiba

bağlanması kolaydır. Wifi aç joikuspotu başlat bağlantı noktasını seç başlatılır o. Sonra pcden kablosuz ağları ara bağlan

qLaMoR

qLaMoR

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil dostum :) sorun yok androidten kaynaklanıyor tamamen.

- - - Eklendi - - -

bağlanması kolaydır. Wifi aç joikuspotu başlat bağlantı noktasını seç başlatılır o. Sonra pcden kablosuz ağları ara bağlan

saol walla cok saol Allah bin kere razi olsun

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
teşekkür ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt