Joikusoft JoikuSpot Premium v3.0.921 S60v3/S60v5 SymbianOS9.x Unsigned [Orijinal Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

yunusemre1

yunusemre1

Üye
opda dan programı indirdim sertifakalı yaptım yine calısmıyor. süresi geçmiş sertifika diyor. baska sertifika alacagım bir yer varmı?

estomb

Üye
teşekkürler güzel paylaşım

evrenahmet

Üye
su sıfre ısını bızede anltsana kardes bızde sıfreleyelım seyar modem olmayalım

ihsanca

Üye
Arkadaşlar bu uygulama ile bilgisayarın wifi sinden telefonu modem gibi görüp usb kablosuz internete bağlanmanıza yarıyor yani tek fark usb kablo kullanmıyoruz ve hız biraz artıyo gerçekten ben kullanıyorum vodafone aylık sınırsız internetim var(8 lira aylık ve hızı biraz yavaş ama idare ediyor). hem programı hem de vodafon interneti tavsiye edrim.

birde bilgisi olan arkadaşlara bir sorum olacak önceden 2.60 sürümünü kullanıyordum son sürümü (3.1 ) buldum kurdum fakar eski sürümden biraz yavaş bağlanıyor internete. önceki sürümde dns sürücüleri yoktu aşağıda ekran görüntüsünde var acaba( 212.65.140.141, 212.65.128.2) bundan dolayı olabilir mi. başka bir adresemi yönleniyo acaba benim girdiğim sayfalar.

a
Bağlantıya Özgü DNS Soneki:
Açıklama: DW1501 Kablosuz-N WLAN Half-Mini Kartı
Fiziksel Adres: ?----------
DHCP Etkin: Evet
IPv4 Adresi: 192.168.2.2
IPv4 Alt Ağ Maskesi: 255.255.255.0
Kira Alındı: 25 Ocak 2011 Salı 09:25:04
Kiranın Sona Ermesi: 25 Ocak 2011 Salı 10:23:23
IPv4 Varsayılan Ağ Geçidi: 192.168.2.1
IPv4 DHCP Sunucusu: 192.168.2.1
IPv4 DNS Sunucuları: 212.65.140.141, 212.65.128.2
IPv4 WINS Sunucusu:
Tcpip üzerinden NetBIOS Etkin: Evet

--------------- Ekleme ---------------

şu anda bir 3.1 sürümü sildim bizzat denedim çalışıyo arkadaşlar.
sertifikalayıp kuruyorsunuz tabi bir üst sürüm varsa onu silmeden kurmaz , yoksa kurun;
kurduktan sonra programa tıklayın ama baltmayın önce ayarlarını yapmanız lazım ayarlardan
1-internet şeçeneğini yani hangi interneti kullanacaksanız.
2-şifreleme olarak 64 bit ve ya daha güvenli 128 bit seçebilirsiniz
3-128 bit için altta şifre bölümü var yeni bir şifre belirledikten sonra geri deyin ve başlatın

belki bilemeyenler olabilir diye ayrıntılı anlatmada fayda var;
tabi bilgisayarın wifi si telefonu görecek ve tıklayınca şifre isteyecek hani seçenek 3. seçenekte şifre girmiştik ya onu gireceğiz google yi ilk açtığınızda program kendi sitesine bağlanır ve artık nereye gireceğiniz size kalmış

ulenringo

Üye
Bu programı kurdum. Denedim. Avea 3g ile bağlantı hızını test ettim. (speedtest.com'dan) 1.89 mbit download hızı göründü. Aslında aynı konumda birde kablo ile bağlantı yapıp hız testi yapcam. Bakalım bağlantı hızı kablo da kaç çıkacak. Ancak elimde 5800 ın data kablosu yok :((

• Beğen
Tepkiler: gardian19

mrtgny06

Üye
arkadaşlar ben bunun farklı bir versiyonunu kullanıyorum.. süper bir şey aylık cepnet sınırsız internetim var, sadece 8 tl.. üstüne 3g de açtım ücretsiz, bu proğramla laptop a bağlanıyom süper bir şey ayda 8 tl ye.. sınırsız internetim oldu.. hızıda fena deyil.. ama dikkat 3g şart hız için aksi halde 4/1 düşüyo hız... oda fena sayılmaz ama 3g li süper..

emrelives

Üye
az önce premiumu satın aldım, artık şifre koyabiliyorum, ve asalak insanlar wifime bağlanamıyorlar :)..sadece 9 euro, ve bu parayı hakediyor..

memoli79

memoli79

Üye
paylaşım için teşekkürler

emrh061

emrh061

Üye
opda dan programı indirdim sertifakalı yaptım yine calısmıyor. süresi geçmiş sertifika diyor. baska sertifika alacagım bir yer varmı?

aynı sorun bendede var ne kadar sertifika eklediysemde olmadı kendi sertifikalarını da sildim tek tek ayrı olan üç yere serfika ekledim yine de olmuyor oviden indirdiğim sınırlı sürümde bir sorun yok ama yardımcı olabilecek birisi var mı bu konuda?????????

bilaldilara

Üye
tşkler

ugur.diker

Üye
çok güzel program çok işe yarıyo güzel paylaşım ama ben 3.10 olanı kullanıyorum onun görüntüsü daha güzel oda forumda var sınırsız interneti olanlara duyrulur

chezque

chezque

Üye
denedim az önce gerçekten çok iyi. aveanın 1gb internet paketi vardı. sayfaları gayet hızlı actı bilgisayarda. takdir ettim yapanları

afakethrum

Üye
Kalabalık yerlerde kullanırken sıkıntı çıkıyor öünkü şifre koyamıyorsunuz. Şifre koymak için satın almalısınız falan diyor. Forumdaki bütün sürümleri denedim neredeyse. Bunun versiyonunu bulabilecek var mı?

maktama

maktama

Üye
Kalabalık yerlerde kullanırken sıkıntı çıkıyor öünkü şifre koyamıyorsunuz. Şifre koymak için satın almalısınız falan diyor. Forumdaki bütün sürümleri denedim neredeyse. Bunun versiyonunu bulabilecek var mı?
arkadaşım, bu "premium" versiyonu ve şifre konulabiliyor. Sen "free" versiyonunu kurmuşsun sanırım. free versiyonunda şifre konulamıyor.

Üst Alt