Joikusoft JoikuSpot Premium v3.0.921 S60v3/S60v5 SymbianOS9.x Unsigned [Orijinal Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

sqy

Üye
arkadaslar bende sertifika hatası diyo ne yapabiliriz
bilen biri yok mu ?

erhan.55

Üye
bu programı kurmaya calıştığımda sertifika sorunu ortaya cıkıyor bununla alakalı bilgisi olan arkadaşlardan yardım beklıyorum

mty43

Üye
nasil indirecegizu yahu

bhdrctr

Üye
merhaba
sertifika problemini bende yasamaktayim.problem yasaninca ovi store da demo(fazlasiyla sinirli ama is goruyor) versiyonu bulunmakta bunu indirip kurdum.. gayet basarili bir sekilde calisiyor. demosuyla belki bir sertifika olusturulur versiyonuda yukleyince calisir diye cahil bir yontem denedim ama olmadi :)
ben de arastirmami devam ettirip yardim beklemekteyim.. cunku bazi arkadaslar yukledim sorunsuzca kullaniyorum demis ama nasil?
simdiden tesekkurler

aka55

Üye
Teşekkürler

karanlıktaki

Üye
arkadaşlar bağlantıyı ben şifreleyemedim nasıl olacak acaba şuan bağlantım herkese açık ve ben önüne geçemiyorum

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
Paylaşım için teşekkürler. C6 da sorunsuz çalışıyor. Çok hoş birşey adea Wireless Router :) ^aleti birden bağladım bi telefona :D İyiki CepNet var :D

Ama bir sorum olacak, Premium sürümünde şifre koyamıyor muyuz? Öyle diye biliyorum ama hiç yok ayarı falan. Light sürümünden bi farkı yok yani bunun da :D Yardımcı olursanız sevinirim...

--------------- Ekleme ---------------

merhaba
sertifika problemini bende yasamaktayim.problem yasaninca ovi store da demo(fazlasiyla sinirli ama is goruyor) versiyonu bulunmakta bunu indirip kurdum.. gayet basarili bir sekilde calisiyor. demosuyla belki bir sertifika olusturulur versiyonuda yukleyince calisir diye cahil bir yontem denedim ama olmadi :)
ben de arastirmami devam ettirip yardim beklemekteyim.. cunku bazi arkadaslar yukledim sorunsuzca kullaniyorum demis ama nasil?
simdiden tesekkurler

bu programı kurmaya calıştığımda sertifika sorunu ortaya cıkıyor bununla alakalı bilgisi olan arkadaşlardan yardım beklıyorum

arkadaslar bende sertifika hatası diyo ne yapabiliriz
bilen biri yok mu ?
Arkadaşlar başlıkta da yazdığı gibi program Unsigned (İmzalanmamış) olarak sunulmuş. Sorunsuz yükleme yapıp kullanmak için 2 yol var.

- Daha düşük sürümlerinin, Light sürümünün Signed(İmzalanmış) paylaşımı var araştırırsanız biraz.

- Veya sertifika alın OPDA sitesinden sonra Unsigned programları imzalayarak sorunsuz kullanın.

2. seçeneği tavsiye ederim. Onun için de ayrıntılı bilgi burda:

http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...in-14-05-10-jrvalantin3-farki-ile-349138.html

Bakın herkesin başaracağına inanıyorum :oke:

caglet

caglet

Üye
tam olarak ne işe yarıyor anlamadım :S

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
Paylaşım için teşekkürler ben daha önceden 2.5 premium kullanıyordum bunu sertifikalyıp kurdum ama ağ adı kısmını değiştiremedim o yüzden 2.5 e geri döndüm yinede sağol...

abb94

abb94

Üye
teşekürler

4yuusuuf4

Üye
bn programı kuramıyorum sertifika hatası uygulama sağlayıcısıyla görüşün diyor yardım ederseniz iyi olur valla :D

maktama

maktama

Üye
bn programı kuramıyorum sertifika hatası uygulama sağlayıcısıyla görüşün diyor yardım ederseniz iyi olur valla :D

yardım edilmiş çoktan... Zahmet edip önceki gönderilenleri bir okusanız?!

safak1903

safak1903

Üye
sifre koyma yokmu bunda yardımcı olabılırmısınız?

bluemai

bluemai

Üye
seni tebrik ederim kardeş. böyle güzel pro.lar sizler sayesinse bi işe yarıyor tşkk.

bluemai

bluemai

Üye
ovi mağazada bir değişiği var fakat o programda da şifre koyulamıyor. bu işle ilgili olduğunu üzerinde çalıştığınız belli ama bizleri de bilgilendirirsen...

maktama

maktama

Üye
ovi mağazada bir değişiği var fakat o programda da şifre koyulamıyor. bu işle ilgili olduğunu üzerinde çalıştığınız belli ama bizleri de bilgilendirirsen...

arkadaşlara kurduğum sürüm ve şifre konuluyor. Sizin versiyonda da şifre koyulabilmesi lazım. 64bit ve 128 bit wep şifrelemesi destekliyor. wpa şifreleme kullanamıyorsunuz.

ovideki joiku spot light mı?1 light versiyon ise onda şifre konulamıyor.

AlpReis

AlpReis

Üye
teşekkürler süper bir programdır

bluemai

bluemai

Üye
senin prog. kurdum fakat şifre anahtarı yok diyor. bir de bu tam sürüm diil mi? acaba nasıl edinebiliriz..

maktama

maktama

Üye
senin prog. kurdum fakat şifre anahtarı yok diyor. bir de bu tam sürüm diil mi? acaba nasıl edinebiliriz..
program tam sürümdür, sorunsuz kurup kullanabilmeniz için ya telefonunuz hackli olmalı ya da programı sertifikanızla imzalamalısınız.(siz zaten bunu biliyormuşsunuz, önceki meajlarınıza yeni dikkat ettim)
Sorunuzu da anlamadım, nerde diyor şife anahtarı yok diye?!?! Biraz açıklayıcı olun lütfen.

bluemai

bluemai

Üye
kardeş kusuruma bakma şifrelemeyi buldum. artık güvenli bağlantı oldu. en iyisi de şifreyi değiştirebiliyor olması hex veya diğerine tıklayıp girip çıkınca... teşekkürler

Üst Alt