...decode...
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben bugün şu organizasyonla Windows Phone ekibinin kullanıcıların görüşlerini diğer platformlardakilere göre daha fazla önemsediğini söyleyebilirim. güncelleme öncesi yaptıkları uservoice oylamaları falan hep bunun göstergesi. en basitinden XBox Music veya Video için güncelleme uservoiceleri açmaları bile takdire şayan. Bu arada Cortana ile ilgili olarak da bir uservoice açılmış burdan fikirlerinizi belirtebilirsiniz.Bu arada bugünün sevindirici haberlerinden biri "Mobil veri açma/kapama kısayolunun eylem merkezine eklenmesi" konusunda oylamamız dikkatlerini çekmiş sanırım
Söz vermese de, "bu istekten bilgimiz var, elimizden geleni yapacağız" dedi.
bunu bir haber yapıp toparlamak iyi olur, takip edemeyenler için, neye söz verdi, kesin olarak ne gelecek, muamma da kalmaya devam eden şeyler neler..?
Beni takip et diyen var yahu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yazdıkları burada.
Rahmetli ataçla poz da vermiş.
Yok ataç için demiştim ben onu.Rahmetlimi?
Daha geçen gün tanıtımdaydı
Çırak ile gönderildi
o da birşey mi, bir oyun için telefonunu değiştiren var.Daha hala bir oyunun markete gelmesini gelişmişlik olan görenler var yahu?! İlginç...
Microsoft un ve Nokia nın da yöneticileri de sizin gibi düşündüğü için bu sistem ilerlemiyo,daha önceki mesajlarımdada yazdım Microsoft ve Nokia da bu sistemi ileriye götürcek potansiyel var fakat kafalar bu şekilde, bi güncelleme verir adım adım, bi telefon çıkarır kamerasında flaş yokDaha hala bir oyunun markete gelmesini gelişmişlik olan görenler var yahu?! İlginç...
Microsoft un ve Nokia nın da yöneticileri de sizin gibi düşündüğü için bu sistem ilerlemiyo,daha önceki mesajlarımdada yazdım Microsoft ve Nokia da bu sistemi ileriye götürcek potansiyel var fakat kafalar bu şekilde, bi güncelleme verir adım adım, bi telefon çıkarır kamerasında flaş yokbi Whats App güncellencek 1 hafta sonra tam 4 ay olcak daha güncelleme gelmedi
sürekli ertelenmese şaşardım mayıs sonu değil miydi neyse gelsin de acelesi yok dosya yöneticisi olarak iyi programlar gelmeye başladı zatenResmi Doya Yöneticisi uygulaması Haziran ayında geliyor.
inşallah sağlam bir program olur.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dosya yöneticisinin adı "Files" Türkçe adıyla "Dosyalar" olacak.
Anlaşılan biraz daha beklemek lazım çözse çözse bu adam çözer mevcut sorunları yanlış hatırlamıyorsam cortana nın falan ilk defa tanıtıldığı konferansta sahnede bu arkadaş vardıGoogle uygulamaları konusunda da; Elbette gelmelerini dört gözle bekliyoruz, hatta istek listemizin en üstlerinde yer alıyorlar ve bunun için yatırımlar yapıyoruz (Youtube vb gibi), yapmaya da devam edeceğiz.
Ancak sonuçta uygulamalar Google'ın, o yüzden onların ne zaman girişimde bulunacağı konusunda bir şey diyemem. Bunu yalnızca Mountain View'deki (Google'ın merkezinin bulunduğu yerdeki) dostlarımız bilir! Onları yoklamalısınız (sıkça!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?