papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
beta bugun güncellendi ve çok çok çok süper olduUygulamayı kullanmıyorum. Kullanan arkadaşlar, şarjı nasıl yiyor?
Yalan dolan ya habire çalışıyoruz çalışıyoruz kaç aydır adam gibi Facebook uygulaması yok Youtube vardı oda fos oldu Google un engellemesinden dolayı.Ee Microsoft artık gitsin Youtube için mahkemeye olmuyor böyle Microsoft rest çeksin bişey yapsın resmen öldürmek istiyor Google wp u. Adam gibi çıksaydı wp 8 eksiklikler olarak şu an en az %10 pazar payı olurdu.Bakın abimin s2 si var adam gibi Youtube face uygulamaları var ve benim telefonla dalga geçiyor arkadaşlarım bile öyle yine çok seviyorum sistemi her zaman savunuyorum herkese karşı ama Microsoft bu kadar stabil bir sistem yapıyorsa uygulamalarıda adam etmeli kullanıcıları memnun etmek için gerekirse şu durumda Google a dava açmalı öncesinde normal yollarla da konuşmalı sorunları çözmek için uğraşmalı ayrıca pazar payını arttırmak istiyorsa diğer platformlarda ücretsiz olan uygulamaları ücretsiz yapmalı birde oyunları ücretli olanları ücretsiz versiyonlarıda yapmalı gerekirse bolca reklam basmalı ki pazar payı artsın ayrıca güncellemelet gecikmeden verilmemi hatta erkene,çekilmeli.Eyer bu başlıca sorunlar çözülmezse durumumuz çok vahim olacaktır.
Rudy denen adam instagramı saatler hadi günler içinde halledebiliyorsa tek başına microsofttakilerinde o adam kadar zeki olduğunu düşünüyorum.O halde bu facebook niye bitmedi hala?Günler-aylar oldu be.. Hadi amber filan telefonu ilgilendiren daha büyük güncelleme ama facebook bir program ne yani kafa kafaya verip şunu bir kaç günde halledemiyorlar mı?Bir Rudy Huyn olamıyorlar mı?
- - - Eklendi - - -
Bizler bir kobayız ve en çok hüsrana uğrayan kısım biziz bakalım bu sabrımız 2014 de bize elektrik,su misali dönecek mi.
Birçok konuda hakkınız olduğu gibi birçok konuda da yanlış düşündüğünüzü düşünüyorum. Google Youtube'un sözü geçen tek hissedarı (Belkide %100 hisse sahibidir bilemeyeceğim). Microsoft malı olmayan bir şeyin üzerinde bu denli bir diyoloğa giremez yasal değildir başı yanar. Ha ancak kendi uygulamalarının üzerinden Google'ı köşeye sıkıştırmayı deneyebilir ki bu da kendi fikrim şirketin zararına. Çünkü bu şeker kavgası değil. Youtube dediğimiz bir kanalın uygulamasından trilyon dolarlar havada uçuyor. Doğal olarak Google kendi zararını istemeyecektir. Bu ilk düşünce. İkinicisi ise Windows Phone platformunun hızla geliştiğini gören Google erkenden tedbir alma peşinde olabilir. Android'ten kazandığı parayı paylaşmak istemeyecektir. Çeyrek sonu rakamları hakkında kesin bir bilgim yok ama Windows Phone dünya genelinde %5-6 gibi bir değere ulaştı sanırsam. Ha bu bir çıkar savaşıdır. Ama ne yazık ki Google uygulamalarına kısacası Google imzasının bulunduğu bir noktaya Microsoft'un el atıp işleri kendi yürütme gibi bir şansı kesinlikle olamaz. Bu konuda haksız olduğunuzu düşünüyorum.
Birçok konuda hakkınız olduğu gibi birçok konuda da yanlış düşündüğünüzü düşünüyorum. Google Youtube'un sözü geçen tek hissedarı (Belkide %100 hisse sahibidir bilemeyeceğim). Microsoft malı olmayan bir şeyin üzerinde bu denli bir diyoloğa giremez yasal değildir başı yanar. Ha ancak kendi uygulamalarının üzerinden Google'ı köşeye sıkıştırmayı deneyebilir ki bu da kendi fikrim şirketin zararına. Çünkü bu şeker kavgası değil. Youtube dediğimiz bir kanalın uygulamasından trilyon dolarlar havada uçuyor. Doğal olarak Google kendi zararını istemeyecektir. Bu ilk düşünce. İkinicisi ise Windows Phone platformunun hızla geliştiğini gören Google erkenden tedbir alma peşinde olabilir. Android'ten kazandığı parayı paylaşmak istemeyecektir. Çeyrek sonu rakamları hakkında kesin bir bilgim yok ama Windows Phone dünya genelinde %5-6 gibi bir değere ulaştı sanırsam. Ha bu bir çıkar savaşıdır. Ama ne yazık ki Google uygulamalarına kısacası Google imzasının bulunduğu bir noktaya Microsoft'un el atıp işleri kendi yürütme gibi bir şansı kesinlikle olamaz. Bu konuda haksız olduğunuzu düşünüyorum.
Doğru haklısınız hissedarı fakat zaten bu durumda Microsoft haklı Google a dava açarsa kazanır. Birçok kanıt var en azında html5 istiyor Google ama kendi işletim sisteminde kullanmıyor.En azından sorun çözülmüyor ise normal yollarla sorunu hukukla çözmeli diyorum.Pazar payı şu an %5-%6 ama eksiklikler olmasaydı %10u 3ayda bulurdu diye düşünüyorum.
- - - Eklendi - - -
Doğru haklısınız hissedarı fakat zaten bu durumda Microsoft haklı Google a dava açarsa kazanır. Birçok kanıt var en azında html5 istiyor Google ama kendi işletim sisteminde kullanmıyor.En azından sorun çözülmüyor ise normal yollarla sorunu hukukla çözmeli diyorum.Pazar payı şu an %5-%6 ama eksiklikler olmasaydı %10u 3ayda bulurdu diye düşünüyorum.
Sürdürsün sürdürmesine ama wp8'in akıbeti wp7 gibi olmasınHerkesin aklının bir köşesinde bu var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?