jin_hao_effects

Sponsorlu Bağlantılar

emr353

emr353

Üye

arkadasim oncelikle corede bulnan effects dosyasinin icindekileri temizle sadece manifest kalsin onun icindeki effects yolunu yapmissin zaten ama atadigin e:resource/effect degil (effects) olucak (s) yazmalisin atadigin yolada effects dosyasi koymayida unutma.

Kurtuluş abi dediğin gibi yaptım. yönlendirdiğim yere effects klasörünüde açtım. Bu seferde tele flash atarken sorunsuz atıyorum ama tel açılmıyor. titriyor açılacak gibi oluyor ama açılmıyor. sorun nedir acaba çok death flash atmaktan ram e bişemi oldu acaba ??? yardım lütfen :(

serkanbb06

serkanbb06

Üye
Arkadaşlar hackli uda'yı nasıl ekleyecez C7 belle'ye var mıdır bir yardım edecek olan :/

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Udayı hackli udayla değiştirceksin örnek
Hackli uda masaüstünde ya udayı edit dicen masaüstündekiyle değiştircen işlem tamam .

• Beğen
Tepkiler: serkanbb06
serkanbb06

serkanbb06

Üye
Udayı hackli udayla değiştirceksin örnek
Hackli uda masaüstünde ya udayı edit dicen masaüstündekiyle değiştircen işlem tamam .

tamam şimdi anna v25 product RM-675 klasörünün içinde olacak ve ben dead flash atarken optionstan sadece hackli udayı mı göstereceğim? Diğer rofs3 ve rofs2 dosyaları falan ne olacak

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kurtuluş abi dediğin gibi yaptım. yönlendirdiğim yere effects klasörünüde açtım. Bu seferde tele flash atarken sorunsuz atıyorum ama tel açılmıyor. titriyor açılacak gibi oluyor ama açılmıyor. sorun nedir acaba çok death flash atmaktan ram e bişemi oldu acaba ??? yardım lütfen :(
olmaz sen eski dosyalarla tekrar flash at duzelir.

• Beğen
Tepkiler: serkanbb06
mezoart

mezoart

Üye
Efekt için teşekkürler dostum.
Buradaki CFW üzerinde oynama yapıp bize sunabilir misin acaba ? Sadece ingilizce yazmışta oradaki adam.İşine yarar belki CFW konusunda C7'n olmasa bile. :disko:

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Efekt için teşekkürler dostum.
Buradaki CFW üzerinde oynama yapıp bize sunabilir misin acaba ? Sadece ingilizce yazmışta oradaki adam.İşine yarar belki CFW konusunda C7'n olmasa bile.
ilk sayfadaki o zaten deneyen yokmu onu.varsa el kaldirsin lutfen.

mezoart

mezoart

Üye
Henüz indirme fırsatı bulabildim, iniyor hala dosyalar ama rofs3'ün neyini değiştireceğim anlamadım ? Belki deneyebilirim çalışıyor mu diye ama türkçe mi olacak bu verdiğin dosyalarla ? Birde o var. :D

serinaga

serinaga

Üye
Hımmmmm

Tracy35

Tracy35

Üye
Çok Güzelmiş Hemen Deniyeçegim

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
kurtuluş eyvallah denedim mükemmel olmuş.hele o ana ekranlar değişince süper.ellerine sağlık

nix

nix

Üye
kardeş nasıl yaptın anlatabilir misin

Tracy35

Tracy35

Üye
yaptım Süper oldu :=) Teşekürler kurtuluş

Tracy35

Tracy35

Üye
kardeş nasıl yaptın anlatabilir misin

yapmadıysan soyleyim effects dosyasını E/animations içine at işlem tamam dır telefonu kapat aç oluyor
xplore ile atçan dosyaları

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum bunu deniyen olmusmu ? :hmmm kurtulus abi sen bi baksan belki işimize yarar abi..:hmmm

Tracy35

Tracy35

Üye
polluxea♪;4072344' Alıntı:
dostum bunu deniyen olmusmu ? :hmmm kurtulus abi sen bi baksan belki işimize yarar abi..:hmmm

nasıl yani _?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
verdigin cfw'yi deniyen olmusmu ?

Tracy35

Tracy35

Üye
effects diyorsan evet ben denedim cfw diyorsan bilmiyom kafam karışti neyse

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
polluxea♪;4072344' Alıntı:
effects icine attim cfw c7 kullanan bir arkadas denemis olmus fakat yapamamisti olmuyor dedigi icin kaldirmistim ama gece ben flah attim arkadasa oluyor ama ekranda kilitlenme oldugu icin kaladirdim belki daga guzel modifiye yapilmis bir cfw bulursaniz uygulayabilirsiniz oluyor.ama o arkadasla beraber calisma yaptik c effects dosyasi olusturduk ama bir turlu guzel bir sonuc alamadik yada kendi elimde olmadi icin cihaz yapamadik keske bir c7 olsada uygulasam ama yok yok yok.

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
polluxea♪

polluxea♪

Üye
kurtulus abi bi arkadas cfw linki vermişti baktınmı ona ?

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40