jin_hao_effects

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
jin_hao_effects
arkadaslar guzel ve degisik hizli bir effects umarim begenirsiniz begenen begeni biraksin begenmeyen cani sagolsun.

[video=youtube;XJ6BaTCV95Q]http://www.youtube.com/watch?v=XJ6BaTCV95Q&feature=youtu.be[/video]

• Beğen
Tepkiler: Habercii4, Jerkez38, kraldost ve 14 diğerleri

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
eline sağlık usta N8 olsada yüklesek :angry:

m542tf

m542tf

Üye
sağol

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
kardeşim çok teşekkürler süper bi efect yükleyebilenler hiç durmasın yüklesin :-)

mmb7982

mmb7982

Üye
harika bi efekt bu yaaaa.çok teşekkürler.ama bu efekti c7 belleye yükleyebilirmiyiz?
birde ana ekranda kullanılan slide unlock mı?yada herneyse fikri olan varmı?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
harika bi efekt bu yaaaa.çok teşekkürler.ama bu efekti c7 belleye yükleyebilirmiyiz?
birde ana ekranda kullanılan slide unlock mı?yada herneyse fikri olan varmı?
zaten var slide unlck paylasildi pro formunda.C7 icin hazirliyorum hackli dosyalari deneme yapacak biri lazim bakalim bulursam aticam.

mmb7982

mmb7982

Üye
yine sabredemediiiim ve meraktan attım ama olmuyor.c7 de.zaten kullandığım hackli bellede effects diye bi klasörde yok.

mmb7982

mmb7982

Üye
kurtuluş kardeşim yaptığın belleye bu efekti direk atabilirmisin?birkaç fikir daha vereyim haddime değil ama diğer forumlarda bu bellede olmayan bildirim olayı için bi sis dosyası bulmuştum dün ama o sis dosyasının gömülü olması gerektiği için sonradan kurulamıyormuş o tip bişeyde ekleyebilirsin.bide bi soru bu bahsettiğin yeni cfw de güç butonuna bastığında yeniden başlat eklenebilirmi?

nix

nix

Üye
kurtulus hocam gözünü seveyim c7 için birşey yap mükemmel bişey 10 dakikada bir sürekli takip ediyorum yapabilirsen çok güzel olur gece gündüz dua ederim sana

Cane®

Cane®

Üye
n8 de ne yaptıysam bı turlu efektı uygulayamadım

mmb7982

mmb7982

Üye
verdiğin dosyayla flash attım ama telefon açılmıyor eski haline döndürmeye uğraşıcam haberiniz olsun

bu bellenin açılış ekranına hasta oluyorum yaaa.hele birde açılmadığı için flashlandığındaki ilk açılmasına.şükür sorun çıkmadan halloldu.bir ara gerçekten korkmuştum.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaslar oncelikle herkeseden ozur dilerim

ben N8 kullaniyordum simdi bostayim yani N8 dustu alti kirildi servise gitti 3 hafta sonra gelicek C7 yok elimde ama bakinicam saga sola bulursam ucuz birsey sizin icin alirim yaparim.neden yapmiyorum cunku denemedim birseyi paylasmam simdi burdaki rofs2 birinde denedim olmadi geri sildim hemen.eger varsa aranizda bu islerden az anlayan biri beraberce yapariz teamviwer kullanir hallederiz modlar bende var ama unutmayin defalarca flash atmak zorunda kalicaksiniz!!!!

varsaniz ben hazirim buyrun gelin.teklif var israr yok.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kurtulus abi direk efekt dosyasını versen de biz c'de animation içine atsak olmazmı abi ? flash atmayalım smdi efekt için..

n000k

n000k

Üye
polluxea♪;4069572' Alıntı:
kurtulus abi direk efekt dosyasını versen de biz c'de animation içine atsak olmazmı abi ? flash atmayalım smdi efekt için..
ilk sayfada var dostum effect dosyası. bak oraya :oke:
ben şimdi yükledim. gerçekten güzel.. 10 numara çalışıyor.. teşekkürler Kurtuluş abi bu arada , paylaşım için teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum ben indiremedim hata veryo sitesi...:hmmm indirip c'ye attın dmi ?

okitox

okitox

Üye
C6-01 de denedim mükemmel gerçekten... Harika olmuş...

Daha önceden de effect dosyalarının yerlerini değiştirerek kendi istediğim gibi efektler yapmıştım. bunda da mesela menüden çıkarken bir anlık da olsa menüyü tekrar gösteriyor. acaba menüden çıkarken efektin kullandığı dosya hangisi bunu bilen var mı?

nix

nix

Üye
ilk sayfada var dostum effect dosyası. bak oraya :oke:
ben şimdi yükledim. gerçekten güzel.. 10 numara çalışıyor.. teşekkürler Kurtuluş abi bu arada , paylaşım için teşekkürler..
kardeş nasıl yaptın anlatır mısın bizde yapalım

okitox

okitox

Üye
Effectleri rom içinde bulup manifest isimli dosyayı not defteri ile açıp effects klasörünün yolunu istediğiniz gibi değiştirip o şekilde yapabilirsiniz arkadaşlar. yalnız bu değişiklikten sonra telefonu o değişmiş haldeki rofs ile flashlamak gerekiyor tabii ki....

ben c6-01 de böyle yaptım şimdi effect değiştirmek için hafıza kartına atıveriyorum o kadar...

nix

nix

Üye
arkadaşlar allah rızası için yapabilen ler nasıl yaptı nasıl oluyor bi anlatabilir mi birde telefon un hack li mi olması gerekiyor ne olur yardım edin