Jin Hao Meteor Theme Effects

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
benim asıl hatam şu oldu ilk önce e ye kopyaladım baktım bi deişiklik yok sonra c ye kopyaladım baktım yine deişiklik yok sonra konuyu bida okudum yorumları bi arkadaş daha aynı hatayı yapmış tema efektini açmayı unutmuş benim gibi :) kafa dank etti yorumu okur okumaz hemen mal gibi tema efektini açtım tel uçtu :) çünkü klasörün birini silmeyi unutmuştum :) hem e de hem c de effect klasörü wardı c deki c yi e deki e yi gösteriyodu benim hatam buydu :)

doctorrr

doctorrr

Üye
efektler kullanışlı mı yükleyecemde şimdi :hmmm

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
walla tawsiye ederim ben şu an kullanıyorum gerçekten güzel bi efekt :)

- - - Eklendi - - -

ayrıca bence efekt yüklemesini bilmeyenler sorsun önce nasıl olacak diye yanlış yere kopyalarsanız tel flash a gider haberiniz olsun :) benim ilk denememde tel uçmuştu :) artık öğrendik. çünkü bazıları e ye atıyor kardeşimin paylaştığı c ye atılması gerekiyor bide kardeşim bence ilk sayfada onuda bilgilendir e ye atmasınlar. veya e ye atması gerekenler ne yapması gerekiyo. walla sonra seni suçlarlar :)
Dediğin gibi bi açıklama yapayım kardeşim illa c ye atılması gerekmiyo efekt yolları neresiyse oraya atmaları gerekiyo ama manifest dosyasınıda düzenlemeleri gerekiyo :) açıklamayı yapıyım ben :)

- - - Eklendi - - -

efektler kullanışlı mı yükleyecemde şimdi :hmmm
kullananlar memnun yinede kendi kararın :) dikkatli yükle sorun çıkmasın istersen bi kurulumu oku ilk sayfada.

grosmall

grosmall

Üye
Arkadaşlar bu jinhao c6-01 içi oluyor mu? Oluyorsa ling ve kurulumunu verirseniz sevinirim

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
TrBelle

TrBelle

Üye
Kardeş baya faydalı bir paylaşım tesekr. ama ben ilk defa yapcagım için bilmiyorum indirdim rar dosyasının içinden büssürü dosya çıktı bunlar ne nereye atıcam ?

- - - Eklendi - - -

tamam kardeşim saol sorun cözüldü .d .d

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş baya faydalı bir paylaşım tesekr. ama ben ilk defa yapcagım için bilmiyorum indirdim rar dosyasının içinden büssürü dosya çıktı bunlar ne nereye atıcam ?

- - - Eklendi - - -

tamam kardeşim saol sorun cözüldü .d .d
Çözülmesine sevindim güle güle kullan :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Jin Hao yine sağlam iş çıkartmış :oke:

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
Adam efekt ustası güle güle kullan :oke:

tempestshine

tempestshine

Üye
Aynı zamanda widget ustası.Mor renge bayılıyor.Her yaptığı widget mor renkli.:D

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bu adamın resmi varmı kimmiş bu usta bi görelim yav?

- - - Eklendi - - -

Facesine ekleyen var mı :ehe

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi

Sanırım bu google görselden buldum :ehe

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Bende bunu buldum :ehe

Çinde dünyanın neredeyse 5'te birinin yaşadığını göz önünde bulundurursak kimbilir metrekareye kaç tane Jin Hao düşüyordur:d:

- - - Eklendi - - -

Kesin budur :D

tempestshine

tempestshine

Üye
Ben gördüm.Facede ekli bende.Bildiğin capon işte :D capon mu çinli mi onu bilmiyorum ya nasıl ayırt ediliyor onlar :D

- - - Eklendi - - -

Şu sağdaki o.

- - - Eklendi - - -

bu adamın resmi varmı kimmiş bu usta bi görelim yav?

- - - Eklendi - - -

Facesine ekleyen var mı :ehe

ben :D

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
doctorrr

doctorrr

Üye
beyler v2 nin bi' farkı varmı?

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
Ben pek bi fark göremedim ama daha hızlı falan diyenler var bi dene bak istersen :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt