Kurtuluş40
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Teşekkürler abi
- - - Eklendi - - -
Abi herhangi bi değişiklik olmadı. Kurdum yeniden başlattım tema efektleri de açık herhangi bi değişiklik yok
eger daha once yuklediyseniz silip yukleme yapin.telefonum c7 hackli güncelleştirme hatası verdi
eger daha once yuklediyseniz silip yukleme yapin.
birde E/effects varmi ona bakin
peki degisiklik yapabiliyormuydun yoksa cfw icindeki'mi calisiyordu?Daha önce yüklemedim ama cfw kullanıyorum ben bunda tema efektleri vardı abi. E/effects var abi
peki degisiklik yapabiliyormuydun yoksa cfw icindeki'mi calisiyordu?
eger cfw icindeki yolu degistirilmediyse kullanmazsiniz.
yan C diye ayarlanmasi yada E diye ayarlanmasi gerekli.
onlar effects icinde olmasi gerekmiyor.Abi demek istediğini anlamadım ama ben tema efektleri açık yaptığımda değişiklikler oluyor. Senin paylaştığın sis editörü kurdum herhangi bi değişiklik olmadı. Abi yalnız bazı dosyalar var onlarda yeni yüklenmiş sis editörle onlar E effects içinde değil. Kök klasörde yüklü. Herhangi bişey yapmadım ben. Isimleri şöyle abi o dosyaların:
systemnotify_appear.fxml
systemnotify_appear(0-126).fxml
systemnotify_appear(0-127).fxml
systemnotify_disappear.fxml
systemnotify_disappear(0-127).fxml
systemnotify_disappear(0-129).fxml
abi yukarıdaki dosyalar E/effects içinde değil E/Kök klasörde
- - - Eklendi - - -
Tema efektleri açık olduğunda değişiklik oluyor demişim abi üst mesajda o değişikler orijinal efektte olan değişiklikler
sertifika hatası veriyor
malesef hack yapilmadan uygulanacak uygulama yok.Her paylaşımın hack kanunu koşuyor Kurtuluş abi.Bir türlü faydalanmam mümkün olmadı.İçim gidiyor böylesi uygulamalara genel tabirle paylaşıma sunduğun her konu kayda değer niteliğinde mutlaka telefonda olmazsa olmazlardan.Zor olanı belki ama hack gereksinimi duymayacak bu görsellik de uygulamalar elinde mevcut mu.
malesef hack yapilmadan uygulanacak uygulama yok.
sinirsiz sertifika yapamadik daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?