omer.talha Üye Dm.Pro' Alıntı: bende gayet güzel çalışıyor eyer . Facebook Mesenger de hayla çıkmadı Genişletmek için tıkla ... şyan çalışıyosa yükleyeyim o zaman saol
Dm.Pro' Alıntı: bende gayet güzel çalışıyor eyer . Facebook Mesenger de hayla çıkmadı Genişletmek için tıkla ... şyan çalışıyosa yükleyeyim o zaman saol
omer.talha Üye SeLFISH' Alıntı: nasıl çalışıyor error loading page ve apı returned 400 hatası var Genişletmek için tıkla ... iyiki yüklememişim
SeLFISH' Alıntı: nasıl çalışıyor error loading page ve apı returned 400 hatası var Genişletmek için tıkla ... iyiki yüklememişim
SeLFISH Üye Valla ben denedim Refreshte bu hataları veriyor. Hatırlıyorum bikaç ay öncesinde de aynı hataları veriyordu.
Valla ben denedim Refreshte bu hataları veriyor. Hatırlıyorum bikaç ay öncesinde de aynı hataları veriyordu.
asigsasi Üye Student Man' Alıntı: Calismiyoooo kafayi yiyecem fbdi forumda dileniyoz yardim edinnnn Genişletmek için tıkla ... dilenmek zorunda değilsin çözümü basit ya yeni telefon alırsın ya da kendi uygulamanı kendin yazarsın bu kadar basit
Student Man' Alıntı: Calismiyoooo kafayi yiyecem fbdi forumda dileniyoz yardim edinnnn Genişletmek için tıkla ... dilenmek zorunda değilsin çözümü basit ya yeni telefon alırsın ya da kendi uygulamanı kendin yazarsın bu kadar basit
Student Man Üye asigsasi' Alıntı: dilenmek zorunda değilsin çözümü basit ya yeni telefon alırsın ya da kendi uygulamanı kendin yazarsın bu kadar basit Genişletmek için tıkla ... Niye Beni Tersliyorsun Yardım İstedik Sadece Ne Kadar Atarlısınız Ya İyi Ki Rütbe Yapmışsınız
asigsasi' Alıntı: dilenmek zorunda değilsin çözümü basit ya yeni telefon alırsın ya da kendi uygulamanı kendin yazarsın bu kadar basit Genişletmek için tıkla ... Niye Beni Tersliyorsun Yardım İstedik Sadece Ne Kadar Atarlısınız Ya İyi Ki Rütbe Yapmışsınız
asigsasi Üye Student Man' Alıntı: Niye Beni Tersliyorsun Yardım İstedik Sadece Ne Kadar Atarlısınız Ya İyi Ki Rütbe Yapmışsınız Genişletmek için tıkla ... sen önce yazdığın yorumlara bak bir tane düzgün yorum yok kardeşim burası okul bahçesi değil sen beni eleştirecek kişi değilsin
Student Man' Alıntı: Niye Beni Tersliyorsun Yardım İstedik Sadece Ne Kadar Atarlısınız Ya İyi Ki Rütbe Yapmışsınız Genişletmek için tıkla ... sen önce yazdığın yorumlara bak bir tane düzgün yorum yok kardeşim burası okul bahçesi değil sen beni eleştirecek kişi değilsin
asigsasi Üye celilcemre' Alıntı: Ağ bağlantılı uygulamalar teker teker kapanıyor. Hava durumu qoo weather kapandı. Genişletmek için tıkla ... qooweather çalışıyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
celilcemre' Alıntı: Ağ bağlantılı uygulamalar teker teker kapanıyor. Hava durumu qoo weather kapandı. Genişletmek için tıkla ... qooweather çalışıyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
asigsasi Üye celilcemre' Alıntı: Öyle çalışıyor hep aynı dereceyi gösteriyor. Genişletmek için tıkla ... ben de hep aynı göstermiyor
celilcemre' Alıntı: Öyle çalışıyor hep aynı dereceyi gösteriyor. Genişletmek için tıkla ... ben de hep aynı göstermiyor