[JiiKoo] fMobi v3.01(0) Symbian^3 Signed (Resmi Türkçe)

Sponsorlu Bağlantılar

poke_moke

Üye
çokk teşekkür ederizzz emeğinize sağlıkkk deniyorum hemen :)

muratkara21

muratkara21

Üye
tesekkurler...

Febris

Febris

Üye
bende widdget gozukmuyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ayarlara girip set widget a bas.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
teşekkürler, bencede bu programı satın almak gerekir, şimdiye kadar symbian tarihinde bu kadar güncellenen başka bişey görmedim...

vsamanci

vsamanci

Üye
ya bende hata veriyor bu digerinin üzerinemi kursaydık onu kaldırdım bunu kurdum ondanmı yapıyor acaba?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben de kaldırıp kurdum sorun vermedi.. Ne gibi bi hata aldın?

erdgnblt

erdgnblt

Üye
satın alacağım. Destek verilmesi gereken en iyi uygulama

M.Uzun

M.Uzun

Üye
Şu yeni bildirim geldiğinde veya yeni mesaj aldığımızda falan whatsapp gibi bildirim gelse güncelleme ile falan on numara olacak hatta satın bile alırım sırf onun için ama her güncelleme için uygulamaya gir çık yapması canımı sıkıyor :(

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
3.2.0 nokia store da hayırlı olsun :) büyükşehir çalışıyor..widget sorunları giderilmiş ayar yapabiliyorsunuz tema renginden güncelleme sıklığına kadar

M.Uzun

M.Uzun

Üye
bende programı satın aldım sürekli güncelleme yapılan bir programa para vermek en mantıklısı :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
gerçekten iyi çalışıyorlar kullanıcı geri bildirimlerini sonuna kadar ciddiye alıyorlar.. emeğin hakkını vermek gerek.

older06

Üye
benim bi sorunum var fmobi e sohbete başladık ilk msj yazdım fmobil ana ekranına geldim ve karsı taraf msj cekti ben sohbet butonunu tıkladım ama simdi n8 yazmak için tıklıyorum bir türlü tlf nun kılavyesi açılmıyo bu sorunu olan yada çözen varsa yardımcı ola bilirmi saygılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bende de oluyor ara sıra..nadir de olsa..programı kapa aç yapmaktan başka çözüm bulamadım..bir de 3.01 yüklediysen 3.02 çıktı en son.onu yükle

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
arkadaşlar bende bu program çalışmıyor giriş yap dediğimde beyaz sayfa çıkıyor ve ilginç yazılar yazıyor. yani açılmıyor yardım edin lütfen, bu program daha önceden çalışıyordu. yardım edin lütfen. şimdiden teşekkürler. :)

benderhomer

benderhomer

Üye
arkadaşlar bende bu program çalışmıyor giriş yap dediğimde beyaz sayfa çıkıyor ve ilginç yazılar yazıyor. yani açılmıyor yardım edin lütfen, bu program daha önceden çalışıyordu. yardım edin lütfen. şimdiden teşekkürler. :)

aynı sorun bugün bende de oldu ama bi çözüm bulamadım ben de başka uygulamalar kullanıyorum

tarxhn

tarxhn

Üye
satın almıstım

AHMED...

AHMED...

Üye
şimdi bende denedim çalışmıyor try diye bi hata veriyor sonra face ye bağlanmıyor

msalih_07

Üye
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​yeni güncelleme gelecek. Nokia mağaza'ya gönderilmiş.onay bekliyor..

Üst Alt