Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[JiiKoo] fMobi v3.01(0) Symbian^3 Signed (Resmi Türkçe)
Sponsorlu Bağlantılar
poke_moke
Üye
çokk teşekkür ederizzz emeğinize sağlıkkk deniyorum hemen
muratkara21
Üye
tesekkurler...
Febris
Üye
bende widdget gozukmuyor
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
ayarlara girip set widget a bas.
meg1ddo
Üye
teşekkürler, bencede bu programı satın almak gerekir, şimdiye kadar symbian tarihinde bu kadar güncellenen başka bişey görmedim...
vsamanci
Üye
ya bende hata veriyor bu digerinin üzerinemi kursaydık onu kaldırdım bunu kurdum ondanmı yapıyor acaba?
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
ben de kaldırıp kurdum sorun vermedi.. Ne gibi bi hata aldın?
erdgnblt
Üye
satın alacağım. Destek verilmesi gereken en iyi uygulama
M.Uzun
Üye
Şu yeni bildirim geldiğinde veya yeni mesaj aldığımızda falan whatsapp gibi bildirim gelse güncelleme ile falan on numara olacak hatta satın bile alırım sırf onun için ama her güncelleme için uygulamaya gir çık yapması canımı sıkıyor
Makale_Helvetia
Üye
3.2.0 nokia store da hayırlı olsun büyükşehir çalışıyor..widget sorunları giderilmiş ayar yapabiliyorsunuz tema renginden güncelleme sıklığına kadar
M.Uzun
Üye
bende programı satın aldım sürekli güncelleme yapılan bir programa para vermek en mantıklısı
Makale_Helvetia
Üye
gerçekten iyi çalışıyorlar kullanıcı geri bildirimlerini sonuna kadar ciddiye alıyorlar.. emeğin hakkını vermek gerek.
older06
Üye
benim bi sorunum var fmobi e sohbete başladık ilk msj yazdım fmobil ana ekranına geldim ve karsı taraf msj cekti ben sohbet butonunu tıkladım ama simdi n8 yazmak için tıklıyorum bir türlü tlf nun kılavyesi açılmıyo bu sorunu olan yada çözen varsa yardımcı ola bilirmi saygılar
Makale_Helvetia
Üye
bende de oluyor ara sıra..nadir de olsa..programı kapa aç yapmaktan başka çözüm bulamadım..bir de 3.01 yüklediysen 3.02 çıktı en son.onu yükle
ultraslan_66
Üye
arkadaşlar bende bu program çalışmıyor giriş yap dediğimde beyaz sayfa çıkıyor ve ilginç yazılar yazıyor. yani açılmıyor yardım edin lütfen, bu program daha önceden çalışıyordu. yardım edin lütfen. şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar bende bu program çalışmıyor giriş yap dediğimde beyaz sayfa çıkıyor ve ilginç yazılar yazıyor. yani açılmıyor yardım edin lütfen, bu program daha önceden çalışıyordu. yardım edin lütfen. şimdiden teşekkürler.