Jetex v1.00 for Nokia 5800 / 5530 / 5230 / X6 / N97

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Jetex v1.00 for Nokia 5800 / 5530 / 5230 / X6 / N97
Oyun kolay görünmesine rağmen, çok iyi. Çok iyi bir fizik motoru kullanılmış. 270 Seviye ile eğlenceli saatler garantidir. Ayrıca daha iyi bir performans için ses ve grafik detaylarını kapatabilirsiniz.:oke:

oyun gayet zevkli 101 levelden oluşuyor.bitişe ulaştığınızda belli bir oranda benzin bırakabilirseniz yıldız veriyor ben bunu 101 levelde de başardım :) iyi oyunlar

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: hayatcilingiri, mangdaşire, dust6167 ve 1 kişi daha

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: PureFood

alitayyib25

Üye
güzel oyun teşekkürler

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Teşekkürler:oke:

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim...

'Patron

'Patron

Üye
Güzel gibi,oyundan bahsedermisin biraz.

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Oyun QT istiyor öncelikle.
Benzinin var zıplaya zıplaya ekrana dokunarak son çizgiye gidiyorsun ancak zıplarken benzinin bitiyor ayarlaman lazım, hoş oyun. 270 level oyun olduğu söyleniyor ben 5'e kadar geldim bi daha oynayamadım vaktim olmadı, ancak qt lazım. Onu da eğer yoksa ,

'Patron

'Patron

Üye
Oyun QT istiyor öncelikle.
Benzinin var zıplaya zıplaya ekrana dokunarak son çizgiye gidiyorsun ancak zıplarken benzinin bitiyor ayarlaman lazım, hoş oyun. 270 level oyun olduğu söyleniyor ben 5'e kadar geldim bi daha oynayamadım vaktim olmadı, ancak qt lazım. Onu da eğer yoksa ,
Tamam sağol :)

musa adana

Üye
saol

mangdaşire

mangdaşire

Üye
:tşk:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
oyun güzelmiş

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Eh fena değil de benzin çabuk bitiyor

bloodshed16

Üye
oyun gayet zevkli 101 levelden oluşuyor.bitişe ulaştığınızda belli bir oranda benzin bırakabilirseniz yıldız veriyor ben bunu 101 levelde de başardım :) iyi oyunlar

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi

Teşekkürler dostum bilgi için ilk mesaja ekliyorum bunu indirenler bilgi sahibi olsun :oke:

berk2010_2

Üye
:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt