JetAudio Basic 7.0.1 Basic En son Versiyon ( Ücretsiz Süper Converter )

Sponsorlu Bağlantılar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

JetAudio, popüler bir ses ve video multimedya oynatıcısıdır. Programın oynatabildiği sistemler, Cd, MIDI dijital ses ve video formatları. Programın ekran görüntüsü çok şık ayrıca programın birde masaüstü için uzaktan kumandası var. Programın çaldığı ses ve video dosyalarının formatları ise ses için; CD, WAV, MP3, REALAUDİO, MIDI, video için; AVI, MOV, MPEG ve diğer formatlar. Programda 20 band equalizer mevcut ayrıca bir çok efektle de masaüstünü şenlendirebilirsiniz. Ayrıca 20 kanllı spectrum analizerde bulunmakta.

Jet Audio ile film izlemekte çok zevkli program çok hızlı, ayrıca video capture özelliği sayesinde istediğiniz görüntüleri zevkle BMP formatında resim olarak kadedip daha sonra bakabilirsiniz. Jet Audio ile müzik dinlemekte çok zevkli programda 7 tane müzik tarzı var, siz istediğiniz şarkıları buralara kaydedebilirsiniz. Bunlar; pop, rock, jazz, classic, vocal ve flat. Programda 1000 internet radyo istesyonu kayıtlı böylece internetten de radyo dinlemenin zevki radyo istasyonlarının adresleri aramadan zahmetsizce oluyor.

POWER

POWER

Üye
Dostum iyide Bu son sürüm ama BASİC...Benden bi kıyak alın size PLUS sürümü...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Her Işi Görüyor Basic Olmasinin Dezavantajini Söylermisin?

POWER

POWER

Üye
Ben daha önce Basic te kullandım ama çok kısa bi süre(2 gün felan) şuan plus kullanıyorum ayrıca ben bi katkım olsun diye ekledim ben arada çok fark war demedim...Çünkü karşılaştırma yapabilecek kadar Basic kullanmadım..Bide farkında mısın dostum elimdeki bi üst sürümü eklerken yeni konu açmadım senin konuna ek olarak ekledim...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Bende Sadece Dezavantaji Nedir Merak Ettim Ve Bu Yüzden Sordum? Konuyu Açip Açmaman Ise Senin Bileceğin Bir şey.

POWER

POWER

Üye
MP3 and mp3PRO encoding Pack
Sound Pack
Enhanced Recording Pack
Application Pack

Kendi sitesinde diyo bişi soracam sen basic sürümü ile convert yapabiliyormuydun?

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Evet

jrskylark

Üye
sagol

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
güzel pro ;)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah Sizlerde Saolun

kasap ugur

kasap ugur

Üye
guzzel program

chadashh

chadashh

Üye
plus daa hoş ;)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
yorum yazan yazmayan beğenen beğenmeyen herkes saolsun.

sumud

sumud

Üye
..basic versiyonunda belki tam bir ses çevirisi yapabilirsin; yalnız vidyolarda bu mümkün değil.

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
paylaşım için teşekkürler

nolimetangere

nolimetangere

Üye
teşekkürler plus'ı indiriyorum bakalım nasılmış :pro:
yahu ben bu plusu indirdim çalışmadı bende! zaten ücretli sürüm plus, ***** olmadıkça kasar bizi. bi de ben bişi sorucam bu son sürüm jet audio için türkçe arayüz var mı? bulamadım ben :(

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
elinize emeğinize sağlık paylaşımlar güzel dostlar

Takipçi Satın Al

Üst Alt