nsren
Üye
-
Konu Sahibi
-
Begenmenize sevindim. Rica ederim. İyi gunlerde kullanin[BR /]Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi[SIZE="2"]Teşekkürler[/SIZE]
Bol kaliteli kulkanimlargercekten guzel program teşekkurler :-)
Paylasim icin tesekkurler
- - - Eklendi - - -
Hocam 2 sorum olacak; 1. Muzik calarkenki titresimi iptal edebiliyor muyuz? 2. Muzik listesine butun ses dosyalarini otomatik guncelliyor. Bunun onune gecebilir miyiz? Alakasiz bir cok ses dosyasini dinlemek zorunda kaliyoruz :S
tesekkürler gercektn kaliteli program.keske bi babayigit ciksada hatasiz türkceye cevirse bunu
prog güzelde ayarlarıyla ilgili bilgi versen nasıl güzel ses alırız yüksek ekolayzer ayarları tredeble reducer falan hangisinde kullanalım? birsürü ayarı var?
güzel sagol
Fotolar görünmüyor
deneyelim bir
Fotolar telefondan girince görünmüyor
Ses ayarlarının detayları ve kalitesi açısından gördüğüm en iyi müzik çalar ;ama gel görki aac plus desteği yok ,paylaşım için teşekkürler
Mobil olduğum için telefon modelini göremiyorum. Bende o sorunlar olmadı. Sadece benim normal mp3 müzik dosyalarını görüyor ama senin için ayarla göz atıp tekrar bilgi vereceğim.
Ayarlar baktım. Ne titreşim nede dosya seçme ile ilgili herhangi bir secenek göremedim. Zaten söylediğin titreşim olayını hiç anlamış değilim. Dedigim gibi. Arayan bende sadece mp3 dosyalarını görüyor. Ama şöyle bir şey yapabilirsin. Bu bütün mp3 dosyalarını tek lasorde topla ve müzik çalar a girdikten sonra Folder yazan bölümden kendi dosyanın seçerek sadece kendi müziklerini dinleyebilirsiniz. Umarim faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?