Jelly Bean Hataları ( Günceldir )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Class 10 hafıza akrtı ve 30 mb/s

karta zarar vermez.ömrünü azalttığı hikayesi şimdiki kartlar için yalandır.

kartın kutusu buydu işte,kartın üzerinde 30 mb/s yazıyor

- - - Eklendi - - -

1GB'tını SWAP yapsam ömrünü ne kadar kısaltır ki ? 3 yıl gitse bana yeter de artar zaten o zaman 128 GB Class 11 falan çıkar onlardan alırım

PriZm

Üye
anladım

az önceki mesajımda da dediğim gibi en kötü senaryo olanı.2,7 yıl..yani istediğin kadar swap yap yinede kartın ömrü bitmeden önce senin ömrün bitecektir

anladım

az önceki mesajımda da dediğim gibi en kötü senaryo olanı.2,7 yıl..yani istediğin kadar swap yap yinede kartın ömrü bitmeden önce senin ömrün bitecektir

öyle deme la

şu ps3'lerden anlarsan konuma bakarmısın Ali kardeşim ?

http://www.maxicep.com/oyun-konsollari/3-4-gune-kadar-ps3-almayi-dusunuyorum-720705.html

normalde bu şekilde söylememem gerekirdi ama 3-4 güne kadar karar vermem lazım ve oyun konsolları kısmı fazla ilgi görmüyor o yüzden yani

telefonunun gücüne bağlı. güçsüz bir tele yüklersen donar tabiki

Slm arkadaslar araniza yeni katildimyorumlarinizi okuyorum 4.1.1 bazihatalar olusuyor bende arastiriyorum oncelikle benim telefonda sarj sorunu var malesef tel sarj etmemeye basladi defalarca wipe vede reset attim olmadi bende farkli bir sarj aleti kullanmaya basladim su an icin dorun yok gibi.wifi sorunu ise baglanti kopuyor idi onun icin ise sunu yaptim *#0011# cikan menuden acik olan yeri kapayin

bende gecen cuma update yaptim ama bu seferde galaxy S3 ün kamerasi calismiyor.googlede arastirdim sistemle kamerasi arasindaki driverda uyumazlik varmis.ayarlardan girdim kameraya, ordanda yapmam gereken yerde gri sekilde kullanilmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...