jelatin hakkında sorular

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
o neymiş ya :)

FastBreaker

FastBreaker

Üye
arkadaşlar yeni konu açmak istemedim bir şey sorucam
n8 e mat ekran koruyucu almak istiyorum ama kararsız kaldım,mat öneriyor musunuz ekran görüntüsünü bozuyor mu yoksa normal şeffaf mı alınmalı ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
alışıyorsun zamanla ilk başta bozuk gibi ama mat daha iyi sanki parmak izi tutmuyor

FastBreaker

FastBreaker

Üye
ekran kalitesini dusurmuyorsa sorun yok

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
düşürmüyor.. Ama parlaklığı azaltıyor biraz benim 701 de vardı söktüm ay gibi oldu telefon

FastBreaker

FastBreaker

Üye
anladim tesekkurler biraz kullanayim o zaman olmazsa cikartirim 4 tl bisey zaten :D

atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
ilginiz için teşekkürler

FastBreaker

FastBreaker

Üye
ilginiz için teşekkürler
bu arada arkadaşım ben şuana kadar hep 5 tl lik ekran jelatinleri kullandım 4-5 defa kullanmışımdır hep çıkarmak zorunda kalıyorum neyse,hiç zararını görmedim ekrandan kolayca çıkabiliyor koruyor falan. hiç 20 tl olanları da kullanmadım ama çok büyük fark yaratacağını sanmıyorum. hatta alışveriş sitelerinde 5 tanesi 10 tl falan oluyor onlardan almayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: atakan25
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
olabilir.

mert41994

mert41994

Üye
Orjinal jelatin ne kadar Nokia'nin?

atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
bu arada arkadaşım ben şuana kadar hep 5 tl lik ekran jelatinleri kullandım 4-5 defa kullanmışımdır hem çıkarmak zorunda kalıyorum neyse,hiç zararını görmedim ekrandan kolayca çıkabiliyor koruyor falan. hiç 20 tl olanları da kullanmadım ama çok büyük fark yaratacağını sanmıyorum. hatta alışveriş sitelerinde 5 tanesi 10 tl falan oluyor onlardan almayı düşünüyorum.

neden çıkarmak zorunda kalıyorsun ki?

FastBreaker

FastBreaker

Üye
neden çıkarmak zorunda kalıyorsun ki?

tamamen benle alakalı içime sinmiyor biyerinde toz kalıyor hoop çıkarıyorum yenisini alıyorum bundada kullandığım kılıf jelatinin kalmasına neden oluyor yine çıkarıyorum,sonra yine takıyorum canım jelatinsiz kullanmak istiyo tekrar çıkarıyorum falan işte :D şimdide mat almayı düşünüyorum ama kararsızım ekran çözünürlüğünü bozar bulanıklaştırır diye.

• Beğen
muradefe

muradefe

Üye
5-6 tl'lik ya da 10 tl'lik jelatin yok beyler. Bu ürünler zaten 1000 tanesi 1 dolardan ebay gibi sitelerde satılıyor. Bir düşünün 1 metre yüksekliğindeki bir rulodan bunlardan binlerce çıkıyor.

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
doğal olarak

atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
tamamen benle alakalı içime sinmiyor biyerinde toz kalıyor hoop çıkarıyorum yenisini alıyorum bundada kullandığım kılıf jelatinin kalmasına neden oluyor yine çıkarıyorum,sonra yine takıyorum canım jelatinsiz kullanmak istiyo tekrar çıkarıyorum falan işte :D şimdide mat almayı düşünüyorum ama kararsızım ekran çözünürlüğünü bozar bulanıklaştırır diye.

anladım :D

kedimi_7_m

Üye
arkadaslar ben dun mat taktırdım ekranın ıcıne 2 kova su dokmussunuz gıbı gozukuyor. Hem ısıgı kısıp telefonun ekran kalıtesını dusuruyor. Ne gerek var ekran fılmıne . Zaten symbıan 3 genel telefonları gorılla glass olmayanlarda kolay kolay cızılmeyen camlar zaten . Bugunde cıkarttım super oldu. Ha alcaksanız marka dan anlamam ama en ıyısı seffaf japon fılmıdır. Isıgı %100 oldugu gıbı yansıtır. Tek kotu yanı kolay cızılıyorlar. Zaten kapasıtıf ekranlar tırnak vs. Cısım algılamıyor . Herhalgı bı yere surtturmeyın sorun olmaz .

• Beğen
atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
orjinal film satılıyor mu bileniniz var mı?

ggokhan008

Üye
benim ekranda orjinal jelatin duruyo mahf olmadikcada cikarmicam cùnkù dokunmatik hassasiyeti gùzel ve ekran cok gùzel gözùkùyor jelatinsiZ halini görmedigim icin birsey soyluyemicem fazla.,.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
benim ekranda orjinal jelatin duruyo mahf olmadikcada cikarmicam cùnkù dokunmatik hassasiyeti gùzel ve ekran cok gùzel gözùkùyor jelatinsiZ halini görmedigim icin birsey soyluyemicem fazla.,.

jelatınsiz hali daha güzel ama sen yinede çıkarma.

ggokhan008

Üye
cok mu farkli kardes oyle sey diyonki simdi nasil cikartmayim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt