bu arada arkadaşım ben şuana kadar hep 5 tl lik ekran jelatinleri kullandım 4-5 defa kullanmışımdır hep çıkarmak zorunda kalıyorum neyse,hiç zararını görmedim ekrandan kolayca çıkabiliyor koruyor falan. hiç 20 tl olanları da kullanmadım ama çok büyük fark yaratacağını sanmıyorum. hatta alışveriş sitelerinde 5 tanesi 10 tl falan oluyor onlardan almayı düşünüyorum.ilginiz için teşekkürler
bu arada arkadaşım ben şuana kadar hep 5 tl lik ekran jelatinleri kullandım 4-5 defa kullanmışımdır hem çıkarmak zorunda kalıyorum neyse,hiç zararını görmedim ekrandan kolayca çıkabiliyor koruyor falan. hiç 20 tl olanları da kullanmadım ama çok büyük fark yaratacağını sanmıyorum. hatta alışveriş sitelerinde 5 tanesi 10 tl falan oluyor onlardan almayı düşünüyorum.
neden çıkarmak zorunda kalıyorsun ki?
şimdide mat almayı düşünüyorum ama kararsızım ekran çözünürlüğünü bozar bulanıklaştırır diye.tamamen benle alakalı içime sinmiyor biyerinde toz kalıyor hoop çıkarıyorum yenisini alıyorum bundada kullandığım kılıf jelatinin kalmasına neden oluyor yine çıkarıyorum,sonra yine takıyorum canım jelatinsiz kullanmak istiyo tekrar çıkarıyorum falan işteşimdide mat almayı düşünüyorum ama kararsızım ekran çözünürlüğünü bozar bulanıklaştırır diye.

benim ekranda orjinal jelatin duruyo mahf olmadikcada cikarmicam cùnkù dokunmatik hassasiyeti gùzel ve ekran cok gùzel gözùkùyor jelatinsiZ halini görmedigim icin birsey soyluyemicem fazla.,.