Silinen üye 2362831
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Ben genelllikle kuru peceteye su biraz damlatir telefonu kapatip o mendille silip kuru peceteyle kuruluyorumcok silmemek değil de baska birinin eli değmedikce kirlenmiyor zaten elime uygun kirlenmiyor. biri ugrasinca cok kirleniyor ona gerek yok. bu arada kolonya ameled ekranları bozuyormuş doğru mu ? hangi sıvı uygun ?
AynenTelefonu ikinci el aldıysan garanti bitmesine az kaldıysa bas formatı düşünme lollipop gelince kurarsın tekrar orjinale döner fakat knox sayacı dediğim gibi yine. Arkadaşon dediği gibi bende kuru peçete ile silerim bazen su ile ıslatır sonra kuru ile alırım. Benim cildim yağlı biraz ekranım çok iz ve leke oluyor
sıfırlama bildiğim kadarıyla sadece note 3 için var knoxun devre dışı olması yada kurulmaması bunu değiştirmez knox tabanda hep var rootu bastığın an download menüde 0 olaran knox warranty void 1 olur ve öyle kalırgarantisi çok daha 23 ayknox devre dışı rootlanınca başka uygulama ile sifirlanamaz mı ? òyle yapınca sorun olmaz yani ? Allah tan benimki öyle değil
S4 için Knox sayacı sıfırlama İMKANSIZ. Xda birçok kez denendi bir sürü yazılımcı geliştirici denedi İMKANSIZ. Senin anakartında bir böcek rootladigin an orda bir devre var onu çeviriyorçözüm yok mu bu knox a ?
Note 3 te ise bu yazılımsal bir knox.sıfırlama bildiğim kadarıyla sadece note 3 için var knoxun devre dışı olması yada kurulmaması bunu değiştirmez knox tabanda hep var rootu bastığın an download menüde 0 olaran knox warranty void 1 olur ve öyle kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?