Püf Noktası Jeiwiwowowoa iroeoeiue

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Jeiwiwowowoa iroeoeiue
Silindi

Son düzenleme:

serdar_gs

serdar_gs

Üye
1- kolonya sürmemeni tavsiye ederim kolonya ekranda beyazımsı leke bırakabilir ben kalem boyası olan kapağımı kolonya ile sildim çıkmayan sarı leke olmuştu 100 liraya aldığım kapak boşa gitti :)

2- telefonu rootlarsan knox sayacı 1 olur ve s4 te sıfırlama yöntemi varmı bilmiyorum eğer yoksa garantiye tekrar girmez unroot yapar güncellemeyi alırsın belki ama knox sayacı kalıcı olur.

3- şarjın %30 falan kaldığında *#0228# yap gelen uyarıya evet de ekran tekrar açıldıktan sonra şarjın gerçek değeri ne bak. Eğer %25 olduğu halde kapanıyorsa sıkıntı var demektir.

4- rehbere girdiğinde kişileri eşitle yada aktar gibi bir seçenek vardır şu an ezberimde değil oradan google aktarmasını yapabilirsin.

5- hangi uygulama mesela nerede 0.00 görünüyor?

6- s4 android 5 lollipop güncellemesini aldı en az iki üç sene daha götürebilir.

Son düzenleme:
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
1) kolonyalı mendıl ıle sılebılırsın.
2) gucellemeyı odın ıle manuel olarak su andada yuklıyebılırsın.
3) bataryanın değişim zamanı gelmiş gibi görünüyor.
4) rehberden ayarlara gir içten dışa aktar seç ve google seç.
5) telefonu ıkıncı el aldıysan telefona format atıp guncel yazılımı tekrar yukle.
6) uygulamaların gereksınımlerı kullanımı zorlastırmadıgı surece kullanılabilir.

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silindi

Son düzenleme:
baskahmet

baskahmet

Üye
Ekrani cok slmemek icin mat jelatin alabïlırsın. Onceden seffaf kullaniyordum yaklasik 3 hafta once mat jelatin aldim
Ekrani silme orani şeffaf jelatine gore yüzde 80 dustu
Tek eksisi ekran kalitesi biraz dusuyor. Gözün alisinca o da sorun olmuyor

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silindi

Son düzenleme:
baskahmet

baskahmet

Üye
cok silmemek değil de baska birinin eli değmedikce kirlenmiyor zaten elime uygun kirlenmiyor. biri ugrasinca cok kirleniyor ona gerek yok. bu arada kolonya ameled ekranları bozuyormuş doğru mu ? hangi sıvı uygun ?
Ben genelllikle kuru peceteye su biraz damlatir telefonu kapatip o mendille silip kuru peceteyle kuruluyorum

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Telefonu ikinci el aldıysan garanti bitmesine az kaldıysa bas formatı düşünme lollipop gelince kurarsın tekrar orjinale döner fakat knox sayacı dediğim gibi yine. Arkadaşon dediği gibi bende kuru peçete ile silerim bazen su ile ıslatır sonra kuru ile alırım. Benim cildim yağlı biraz ekranım çok iz ve leke oluyor :D

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Telefonu ikinci el aldıysan garanti bitmesine az kaldıysa bas formatı düşünme lollipop gelince kurarsın tekrar orjinale döner fakat knox sayacı dediğim gibi yine. Arkadaşon dediği gibi bende kuru peçete ile silerim bazen su ile ıslatır sonra kuru ile alırım. Benim cildim yağlı biraz ekranım çok iz ve leke oluyor :D
Aynen :)

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silindi

Son düzenleme:
serdar_gs

serdar_gs

Üye
garantisi çok daha 23 ay :) knox devre dışı rootlanınca başka uygulama ile sifirlanamaz mı ? òyle yapınca sorun olmaz yani ? Allah tan benimki öyle değil :)
sıfırlama bildiğim kadarıyla sadece note 3 için var knoxun devre dışı olması yada kurulmaması bunu değiştirmez knox tabanda hep var rootu bastığın an download menüde 0 olaran knox warranty void 1 olur ve öyle kalır :naughty:

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
byAndroid

byAndroid

Üye
Tringe away mi ne vardı knoxu sifirlamiyor mu

serdar_gs

serdar_gs

Üye
sıfırlamıyor o sadece odin sayacını sıfırlıyor

• Beğen
Tepkiler: byAndroid

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silindi

Son düzenleme:
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bi araştır

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
çözüm yok mu bu knox a ?
S4 için Knox sayacı sıfırlama İMKANSIZ. Xda birçok kez denendi bir sürü yazılımcı geliştirici denedi İMKANSIZ. Senin anakartında bir böcek rootladigin an orda bir devre var onu çeviriyor
sıfırlama bildiğim kadarıyla sadece note 3 için var knoxun devre dışı olması yada kurulmaması bunu değiştirmez knox tabanda hep var rootu bastığın an download menüde 0 olaran knox warranty void 1 olur ve öyle kalır :naughty:
Note 3 te ise bu yazılımsal bir knox.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ben böceğini yazılımını bilmem aga sıfırlar geçerim :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sen sıfırlarsın zaten o sıfırlayamaz. :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
:D

ceylan park

Üye
slm arkadaşlar ben daha yeni alsum s4 servis kodu yıldız kare 06 yıldız kare ama bu kodu girdigimde bazı özllikler kayıp oluyor bana yardımcı olursanız sevinirim ttp://