burak1000
Üye
jdownloader airties 6271 reset
slm millet jdownloader için resetleme betiği vsvs tüm yöntemleri denedim olmadı. neden olmadı çünki air 6271 için betik oluştururken reset butonuna bastığımız zaman ayrıca windows penceresinde sizden onay istiyor. bu yüzden betikler ve harici programlar bir işe yaramıyor . en son aklıma makro kullanarak bu işi yapmak gelmişti ki gezinirken bir arkadaşımızın bu işi air ties hizmet programı ve makro ile hallettiğini okudum bende kendim yaptım sizler ile paylaşıyorum.
1: linkten air ties hizmet programını indirip kurun
2
oldaki menüden ayarlar kısmına gelin ve hizmet programını simge durumuna küçültün ( alta alın yani
) çarpıya basarak çıkmayın
3: j downloader > ayarlar > tekrar bağlan > harici ' ye gelip reset.exe yi gösterin
4: j downloader > ayarlar > tekrar bağlan > gelişmiş >
ilk ip denetimi için bekleme süresi=30
max deneme sayısı = 50
yeni ip için bekleme süresi = 30
bunları yaptıktan sonra işlem tamamdır

siz pc yi downloada bıraktığınız zaman reset yapılması gerektiği zaman reset.exe makrosu çalışacak,
hizmet programı penceresi aktif olacak. ve mouse kendiliğinden gidip kaydet butonuna basacak vee bingoo
yeni ipniz hazır güle güle kullanın
sorunlarınz için irtibat:
[email protected]
LİNKLER
kendi blog sayfamdan alıntı yaptım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
slm millet jdownloader için resetleme betiği vsvs tüm yöntemleri denedim olmadı. neden olmadı çünki air 6271 için betik oluştururken reset butonuna bastığımız zaman ayrıca windows penceresinde sizden onay istiyor. bu yüzden betikler ve harici programlar bir işe yaramıyor . en son aklıma makro kullanarak bu işi yapmak gelmişti ki gezinirken bir arkadaşımızın bu işi air ties hizmet programı ve makro ile hallettiğini okudum bende kendim yaptım sizler ile paylaşıyorum.
1: linkten air ties hizmet programını indirip kurun
2
oldaki menüden ayarlar kısmına gelin ve hizmet programını simge durumuna küçültün ( alta alın yani
) çarpıya basarak çıkmayın 3: j downloader > ayarlar > tekrar bağlan > harici ' ye gelip reset.exe yi gösterin
4: j downloader > ayarlar > tekrar bağlan > gelişmiş >
ilk ip denetimi için bekleme süresi=30
max deneme sayısı = 50
yeni ip için bekleme süresi = 30
bunları yaptıktan sonra işlem tamamdır

siz pc yi downloada bıraktığınız zaman reset yapılması gerektiği zaman reset.exe makrosu çalışacak,
hizmet programı penceresi aktif olacak. ve mouse kendiliğinden gidip kaydet butonuna basacak vee bingoo
yeni ipniz hazır güle güle kullanınsorunlarınz için irtibat:
[email protected]
LİNKLER
kendi blog sayfamdan alıntı yaptım