Mr.FSK
Üye
Beni yorma hacı ya telden giriyom ev şuan tadilatta çok yorgunum :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:Forumda paylasilmisti android rom bolumune gir bulursunBence iyidir stock nexus romu sonucta
Beni yorma hacı ya telden giriyom ev şuan tadilatta çok yorgunum :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
... Mr.FSK...
( Samsung Galaxy Ace 2 )
Ben pek sevmiyorum liquid smooth u ama iyidir o daEyvallah da ben bi rom buldum forumda @ByBlaCk4 un paylaştığı offical bi rom Liquid Smooth du galiba o mu iyidir bu mune çok soru soruyom ben böyle keşke okul derslerinde de böle sorsam hep
... Mr.FSK...
( Samsung Galaxy Ace 2 )
Bana performans lazımBen pek sevmiyorum liquid smooth u ama iyidir o da
İyi [emoji1]Bana performans lazım
performans olmayınca sıkılmaya başladım artık Ace 2 den ilk göz ağrım olmasa duvardan duvara fırlatıcam da yapamıyomNote 4 almayı düşünüyom bi gelsin
... Mr.FSK...
( Samsung Galaxy Ace 2 )
Salla dandroidi hacı mis gibi 5.5 lik apple al kafa rahat .Bana performans lazım
performans olmayınca sıkılmaya başladım artık Ace 2 den ilk göz ağrım olmasa duvardan duvara fırlatıcam da yapamıyomNote 4 almayı düşünüyom bi gelsin
... Mr.FSK...
( Samsung Galaxy Ace 2 )
Dosya sistemi [emoji18] Daha hizli dosya tasima vs vs yaparsinÂlim Adam ( @The Shadow )
Bu F2FS zorunlu mu ben indirdim sen iyisini bilirsin diyenedir bu f2fs biraz özetler misin ?
... Mr.FSK...
( Samsung Galaxy Ace 2 )
Reis sen bilirsin benim telefon ekranıyla ilgili bi sıkıntım var onu sormak istiyorum konuyu nereye açmam gerek yani gerekli yer neresi ?Dosya sistemi [emoji18] Daha hizli dosya tasima vs vs yaparsin
Android Cihaz DestekReis sen bilirsin benim telefon ekranıyla ilgili bi sıkıntım var onu sormak istiyorum konuyu nereye açmam gerek yani gerekli yer neresi ?
... Mr.FSK...
( Samsung Galaxy Ace 2 )
Xposed framework kur gravitybox la degistirburdakini bilmem ama xda daki j team ın yaptığını kurdum aynen özelleştirme falan hiç bişi yok ama değer şarjı cm ye göre çok iyi hiç ısınmıyoda ama okadar safki durum çubuğundaki wifi el feneri vs vs bile yer değiştiremiyosun ve wifiyi açmak için bikere tıklamıyosun basılı tutuyosunbi kere basarsan ayarlara yönlendiriyo cm dekinin tam tersi yani ama değer hakkaten
Şimdi benim Hafıza kartı Sandiskin Ultra hızlı Android class 10, 16 GB telefonla hafıza kartının yerini değiştircem bi sıkıntı çıkarmaz de mi ?Dosya sistemi [emoji18] Daha hizli dosya tasima vs vs yaparsin
CikarmazŞimdi benim Hafıza kartı Sandiskin Ultra hızlı Android class 10, 16 GB telefonla hafıza kartının yerini değiştircem bi sıkıntı çıkarmaz de mi ?
Eyvallah..Cikarmaz
Âlim Adam bi ara bi rom yüklemiştim hatırlarsın şimdiAce 2 kullanıcılar klübünde romun adını bilmiyodum CRM programından indirdim demiştim AOSPB mi ne diye hatırladın mı
AOSP 4.4.4 Dediğin o mu
Şimdi ben onu yüklerim sıkıntı değil onun üzerine hangi Kernel'ı yükliim verdiklerinden ?
Biraz kafa karıştırcam şimdi ASAF:AS:AS:SA AF:SA:d
Yine ben yine benCikarmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?