[JB+KK][3.1.10] Chrono Kernel (1.25 GHz'e kadar overclock desteği !!!)

Mr.FSK

Üye
Forumda paylasilmisti android rom bolumune gir bulursun Bence iyidir stock nexus romu sonucta
Beni yorma hacı ya telden giriyom ev şuan tadilatta çok yorgunum :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

... Mr.FSK...
( Samsung Galaxy Ace 2 )

Konu Sahibi
Ben pek sevmiyorum liquid smooth u ama iyidir o da

Mr.FSK

Üye
Ben pek sevmiyorum liquid smooth u ama iyidir o da
Bana performans lazım
performans olmayınca sıkılmaya başladım artık Ace 2 den ilk göz ağrım olmasa duvardan duvara fırlatıcam da yapamıyom Note 4 almayı düşünüyom bi gelsin

... Mr.FSK...
( Samsung Galaxy Ace 2 )

Tepkiler: The Shadow
    Konu Sahibi
İyi [emoji1]

Salla dandroidi hacı mis gibi 5.5 lik apple al kafa rahat .

Mr.FSK

Üye
Âlim Adam ( @The Shadow )
Bu F2FS zorunlu mu ben indirdim sen iyisini bilirsin diye nedir bu f2fs biraz özetler misin ?

... Mr.FSK...
( Samsung Galaxy Ace 2 )

Mr.FSK

Üye
Dosya sistemi [emoji18] Daha hizli dosya tasima vs vs yaparsin
Reis sen bilirsin benim telefon ekranıyla ilgili bi sıkıntım var onu sormak istiyorum konuyu nereye açmam gerek yani gerekli yer neresi ?

... Mr.FSK...
( Samsung Galaxy Ace 2 )

wlknmys

Üye
burdakini bilmem ama xda daki j team ın yaptığını kurdum aynen özelleştirme falan hiç bişi yok ama değer şarjı cm ye göre çok iyi hiç ısınmıyoda ama okadar safki durum çubuğundaki wifi el feneri vs vs bile yer değiştiremiyosun ve wifiyi açmak için bikere tıklamıyosun basılı tutuyosunbi kere basarsan ayarlara yönlendiriyo cm dekinin tam tersi yani ama değer hakkaten

Ben bu kerneli kurdum sonrasında cm11 çaktım @The Shadow un vereceği gapps larıda kurdum mu fıstık gibi olacak

Konu Sahibi
Xposed framework kur gravitybox la degistir

wlknmys

Üye
gerek yok ya alıştım saflığı bozmak istemiyorum

Tepkiler: The Shadow

Mr.FSK

Üye
Dosya sistemi [emoji18] Daha hizli dosya tasima vs vs yaparsin
Şimdi benim Hafıza kartı Sandiskin Ultra hızlı Android class 10, 16 GB telefonla hafıza kartının yerini değiştircem bi sıkıntı çıkarmaz de mi ?

ByBlaCk4

Üye

Ben su anda bunu kullanıyorum ve cok memnunum sanada tavsiye ederim Galaxy Ace 2 i8160 - [ROM][4.4.4]AndroidOpenSourceBam1.3.6 - MaxiCep

Her özelliği calısıyor

Tepkiler: Mr.FSK