Denediniz mi? Çünkü bu o şekilde çalışmaz. Ya Xperia cihazlar içindir, yani zaten gerekli dosyalar mevcuttur ya da Walkman'i sadece basit bir player olarak yüklemiş olursunuz.
Ben de bunu kullanıyorum viper ile. İki version var. Biri viper için diğeri vipersız. Ona dikkat ederek indirin. Telefonun kendi equaliserı varsa musicfx gibi bir şey onu silin ya da dondurun titanium backup ile ki viper öne çıksın.
Visualizer, çalışmıyor yapacak bir şey yok.
Ben de bunu kullanıyorum viper ile. İki version var. Biri viper için diğeri vipersız. Ona dikkat ederek indirin. Telefonun kendi equaliserı varsa musicfx gibi bir şey onu silin ya da dondurun titanium backup ile ki viper öne çıksın.
Visualizer, çalışmıyor yapacak bir şey yok.
Dondurdum. Ama viper sürekli yazılım yuklensin mi uyarısını veriyor. Yani bir türlü aktif olmuyor. Walkman kaldırdım sistemden buna ragmen aktif olmuyor. Farklı bir çözüm yolu var mi.
Dondurdum. Ama viper sürekli yazılım yuklensin mi uyarısını veriyor. Yani bir türlü aktif olmuyor. Walkman kaldırdım sistemden buna ragmen aktif olmuyor. Farklı bir çözüm yolu var mi.
Viper icin olan walkman hangisi link atar mısın. Yeniden rom atamam çünkü hala rom yapılmadı bize. Viperi sildim yeniden yükledik ona ragmen olmadı. Gitti guzelim viper
Birader ben s2 kullanıyorum neatrom 6.4 yüklü. her neyse bu walkmani yükledim. çalışıyo çalışmasına ama xda'daki eleman sürüm 8.3.A.0.5 demiş, ama bendeki sürüm 6.0.A.1.0. Turuncu simgeli walkman mi kaldı arkadaş Ben neyi yanlış yaptım?
Çözümü buldum: eski walkman çalışır bi şekildeyken açtım kapatıım. sonra data dosyalarını silmeden kaldırdım walkman 6yı sonra recovery ile açıp 8.1 i kurdum oldu