[JB] 4.1.2 Galaxy S2 I9100 Omega ROM (Kaçmaz 0 Bug..)

Bisi degil .d bu arada archangelll kardesim omega v19.1 cikmis ben kurucam birazdan burdada paylasabilirdim ama hakkini yemek istemem senin sayende bu yazilimi buldum cunku v19.1 surumjnu paylasirsan sevinirim .d

aquax01

Üye
hocam ben bişey öğrenmek istiyorum öncelikle bu konularda bilgim az ama merakım çok bildiğim kadarıyla rom yüklerken telefonun s2 lerin anabant sürümüne göre rom yüklemek gerekmiyormuydu odin ile benim telin anabant sürümü i9100XXLPQ artı imei lim klonlu bu rom benim tele uyarmı telefomun rootlu bizat kendim kurçalıya kurçalıya rootladım

Konu Sahibi
Bisi degil .d bu arada archangelll kardesim omega v19.1 cikmis ben kurucam birazdan burdada paylasabilirdim ama hakkini yemek istemem senin sayende bu yazilimi buldum cunku v19.1 surumjnu paylasirsan sevinirim .d

Eger cikmissa bugun sabah paylasiyorum o zaman tesekkurler

Tepkiler: fikret1977cey
    Konu Sahibi
19.1 e baktimda paylasan paylassin ben pek fark goremedim ROM larda baska bir Rom bakiyorum suan iyi geceler begenirsem sabah paylasirim

aquax01

Üye
gece dayanamadım romu kurdum süper rom muş telefon s3 oldu bir anda gps alıcısı eskiye göre daha iyi oldu test etim igo çok cabuk bağlandı uyduya emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler
aklıma takılan tek bişey var benim telin anabat kodu i9100XXLPQ bu romu yükleyince telefonun anabat sürümü i9100XXLS6 oldu telefon yarın öbürgün çöker acılmaz bişey olurda odin ile rom atmak gerekirse gene i9100XXLPQ anabantlı romu kurmam gerekiyo elimde (4.0.3 i9100XXLPQ rom ) var yoksa (4.0.3 i9100XXLS6 rom ) bunu indirip mi kurmam gerekicek

Konu Sahibi

İkiside Olur

yıne ben

romu yukledıkten (tum romlar için) wipe data dan baska bir şey yapmaya gerek var mı temiz kurulum için bu yeterlı mıdir?

kernel temizleme nedir bu arada ve yuklmeden önce mı sonra mı yapılmalıyıdı?

wipedata yı yüklemeden sonrada öncede yapman lazım kardeşim yükledikten sonra wipe datadan baska birşey yapmana gerek yok kernel temizlemeyi bende bilmiyorum

- - - Eklendi - - -

bu soruyu gormedin sanırım kardeşim

- - - Eklendi - - -

bu soruyu gormedin sanırım kardeşim

Konu Sahibi

Gormemisim evet vallahi bi fikrim uok ama reklam gizleme ayarlarini AdFree var telefonda onunla yapabilirsin

lecce

Üye

Kardeşim vallaa şöyle söylemek gerekirse bu mesajlaşma işini ben lionda daha çok seviyordum acaba onu portlayabilirmisin?

jdmsaint

Üye
tam install a baslarken E: short write of tmp/... No space left on device hatasi aliyorum acil yardim

jdmsaint

Üye
9gb boş yer var odinle atamazmıyız

crysisci

Üye
Çince oyun reklamları alıp duruyorum.??

rotlu 4.0.4 un uzerine yuklesem olurmu

yükledim telefon açılmadı

execust

Üye
teşekkürler kardeş ama bunu odin ile yüklemek mümkün degil mi ??? benim tel rootsuz ???