Javada Word ve excel görüntüleniyor-3 program- DocViewer-JzipMan-MobilRar

prodog

Üye
3110 c için de olur mu acaba yine de eline sağlık

eline sağlık vala bu gibi bi sürü program denedim 6230i de ama hiç biri sonuç vermedi bakalım bide bunu deneyeyim ne zarar çıkacak telefon mu aşınacak hehe eline sağlık önemli olan paylaşım

ahenk

Üye
ellerin dert gormesin opera ile indir mobil rarla aç napiyim pcyi n95imi seviyorum

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar denendi opera ile indirdiğim core player rar dosyasını mobil rarla açip kurdum

olmadı...w810 da nasıl excel dosyalarını görebilirim .ayrıntılı anlatabilirmisiniz ?

teşekkürler dostum buna ihtiyacım vardı

ya ben de çalışmı o bi yardım edin nolur uygulama izin yok dio başlıo belge yükle diyom yüklenemio diyo help me please

Çok Saol . Gercekten çok işime yaradı. Bende aynı sorundan şikayeçiydim

--------------- Ekleme ---------------

ya ben de çalışmı o bi yardım edin nolur uygulama izin yok dio başlıo belge yükle diyom yüklenemio diyo help me please

Programi acmadan once secenekler--> Uygulama erişimine girion sonra ise ayarları yapıyon oradan. Sonra acıp gireceksin. Ayar yapmazsan ilk ayar "izin verme" seklinde.

ondrx

Üye
ya beyle bir bilen varmı aramızda şu word dosyalarını nasıl çalıştırcaz tlf da bana biri görsel yada adım adım anlatabilirmi,çünkü bu anlatılanlarla olmuyor lütfenn.mail atsanız sevinirm.ondrx@hotmail.....

Ya arkadaşlar ben bu programları nokia 6300 telefonuma yükledim... Bahsedilenayarları da yaptım... Word belgelerim var onları da hafıza kartına attım. Şimdi açıyorum dosya biçimi desteklenmiyor diyor.

Bu hangi belgeleri nasıl açıyor bir anlatsanız. Ben nerde neyi yapamıyorum sizce? Selamlar

rapidshareden bir de indirebilsek bunu nasıl indirecegişm,bende cin m350 var word okumama yar herhalde

maxi666

Üye
arkadaşım yükledim denilenide yaptım program açıldı ama dosyayı bir türlü görüntüleyemiyor. wordleri her tarafa kopyaladım ama görmüyo... lütfen yardım..

bir türlü olmuyor denilenleri yapıyorum hafıza kartına word dosyalarını da ekliyorum belge görünmüyor hem orada c ve e diye bölümler var giriyorum yine belge görüntülenemiyor diyor her şeyi yaptım hepsini izin yok yaptım veya hepsine sor vs. değişen hiçbir şey yok ayrıca doc yani office 97 yeveya 2003 göre kayıt yapmalıyız değilmi sonuçta öyle yapıyorum yine aynı yardımcı olursanız dualarım sizinle