Seglopsi
Üye
-
Konu Sahibi
-
bak o iyi bi fikirmiş bende de emektar n85 var ondan alayım jadları. bu arada mesajı şu anda opera mini 4.4'ten yazıyorum ve klavyenin neden rastgele açıldığını buldum. tarayıcıyla gezerken herhangi bir yere uzun basınca veya kaydırınca klavye açılıyor.
[ENGİN];5849778' Alıntı:
bende niye operalar baglantı hatası vermeye başladı anlamadım yahu çalışıyodu oysa ayarlarıyla mı oynadım acep
bende 4.4 6.5 7.0 var ve donmuyorlar 7.1i de deneyeyim.
Arkadaş nasıl bir cihaz bu böyle Her bir şeyi yapıyor
facebook midlet uygulamasi yatay ve dikey mod ss'leri uygulama sorunsuz calismakta.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
uygulamayi indirmek isteyen olursa indirme seklini anlatayim. (neden paylasmiyorum cunku fb uygulamayi kisiye ozel yaptigindan paylastigimda paylasmis oldugum dosyalarla benim facebook'uma girebilirsiniz, cok sacma bisey daha!)
facebook indirmek icin oncelikle opera12'de( bildigimiz opera) user agent'i mobile yapiyoruz. ardindan tarayicida "m.facebook.com" sayfasina giriyoruz. login olduktan sonra en altta "facebook'u indir" gibisinden bir link cikacak oraya tiklayip "facebook.jad" dosyamizi indiriyoruz. filecase'i aciyoruz indirdigimiz dosyayi bulup uzantisinin sonuna ".txt" ekleyip aciyoruz. orada "https://"li bir link olacak. onu kopyalayip operaya yapistirip "facebook.jar" dosyamizi indiriyoruz. uygulamayi calistirdigimizda kendi adimiza login'li sekilde calistigini goreceksiniz. bu sekilde getjar.com'daki java uygulamalari vs. indirmek mumkun.
aslinda tum jad dosyalardan jar'lari cekmek mumkun olmaliydi, lakin bazi uygulamalar cr4ck edilirken adresleri degistiginden inmeyebilir. bu sebepten ben once eski telefona indirip ve yukledikten sonra midlet klasorunden kopyalayarak uygulamalari deniyordum. neyse umarim isinize yarar.
not: bu yontemi ilk 97 veya 98 yillarinda ixir.net'i (o zaman internet erisimi saglayan bir saglayici) cd'siz calistirirken yapmistim.
yani anlayacaginiz java o zamandan bu zamana kadar ayni. sadece grafikleri degisti
java'dan anlıyorsun baya o zaman?
[ENGİN];5859507' Alıntı:ben bu opera'larda ki baglantı sorununu: ucweb,nimbuzz,ebudyy internete baglanırken sorun yok opera 7.1,6.5.4.4, baglantı hatası veriyor sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?