java uygulamaları duvar kağıdı olarak kullanmak(db2020 ve üzeri)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aziz360

aziz360

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
java uygulamaları duvar kağıdı olarak kullanmak(db2020 ve üzeri)
db 2020 ve üzeri
se yeni modellerinde arka plan olarak java uygulamasını çalıştırabilirsiniz bunun için elinizdeki java uygulamasının jar vede jad dosyasının elinizde olması gerekiyor jad dosyası mevcut değilse sizde jadmaker yazılımıyla jad dosyası oluşturabilirsiniz, ekte vardır sonra arkaplan yapacağınız uygulamanın jad dosyasını not defteri ile açın en son satırına SEMC-Standbyapplication: Y bunu yazın ve kaydedin jar ve jad dosyalırın telefona gönderin burası önemli jad dosyasından java uygulamasını telefon hafızasına kurum memory sticke değil telefon hafızasına kurduktan sonra arkaplan resmi olraka uygulamayı seçin ve kurduğunuz yeni java uygulamasını seçin olay bu kadar... elimde hazır bi tane saat uygulaması var onu sizinle paylaşıyorum eğer güzel arkaplan olarak kullanabileceğimiz bir yazılım biliyorsanız onlarıda paylaşırsanız sevinirim ...hepimize hayırlı uğurlu olsun
soft clock:
jadmaker:

Uygulama çalışıyor, normal tema seçiliyken menüdeki küçülüp büyüme efekti çalışmıyor, flash temalarda sorun yok. Ekran görüntülerini ekliyorum...

girdap235

Üye
ya dediğin gibi yaptım ama hem işlem başarısız dedi hemde klasör boş dio

incradable

Üye
kardeş bu samsunng j700i içinde geçerlimi dir :D

Breakinq

Üye
saol kardeş tşk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt