Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Java Telefonlara MSN MESSENGER UYGULAMASI - MIG33
Sponsorlu Bağlantılar
gizemli_serseri
Üye
emeğiniz için tşkler
candemir316
Üye
kardeşler samsung L-760 a uygun msn bilen varmı lütfen yardım çok önemli yolculuk yaparken msn lazım oluyor şimdiik telefonumu değiştiremicem varsa bilen bana ulaşabilir mi?
BLUE_DARK
Üye
Sağolasın Ellerine Sağlık
cemal28
Üye
çok açıklayıcı olmuş sağol
tayler
Üye
emeğinizie sağlık
--------------- Ekleme ---------------
bunda kontur olayı nasıl oluyor cok gidiyormuu bu konuda acılmaa yaparsanız cok sevinirim
mutlucosar
Üye
Saol kardeşim eline sağlık.Peki kontör olayı nasıl oluyor yardımcı olursan seviniriz....
velli
Üye
teşekürler
taner_1881
Üye
tsşler kardes
mc-yakup
Üye
kardeşim iyi hoş güzel paylaşım ama
ben de nokıa 5610 var ve ben attım tele programı yannız giriyorum ilk başta ( tcp,http,manuel ) yazıyo bunlardan tıklıyorum eroor hata veriyo ne yapçam ben
söylersen sevinirim
datcabatu
Üye
benq-siemens s81 e yükleyemiyorum yardımcı olurmusunuz
Romantik Prens
Üye
güzel paylasım teşekkürler
VenomMist
Üye
paylaşım için thanx
karakartalbilal
Üye
eline sağlık çok güzel olmuşta bana msj gelmedi yapalı 5 dk geçti?
crazyturk42
Üye
güzel anlatım paylaşım içinde tşkler ama ben çalıştıramadım bide müşteri hizmetlerini arayalım bakalım ne dicekler
xmanemre
Üye
keşke herkes böyle güzel açıklasa kim bilir ne kadar uğraştınız emeğiniz için teşekkürler
mc_technosoft
Üye
saolasın
ayse85
Üye
mrb ben nokia 6500 slide aldım . bu dediginiz programı telefonuma aktardım ama kuramadım. bir türlü olmuyor. biri bana yardımcı olsun lütfen.
EsEsLi26es
Üye
telefonunun hafıza kartına indirdiğin jar uzantılı dosyayı gönder bu kadarcık ve kullanmaya başla tabi kullanabilmek için gprs servisinin açık ve ayarlarının yapılı olması gerekiyor. nerede sorun yaşadığını yazarsan daha detaylı bilgi verebiliriz kolay gelsin