Java Telefonlara MSN MESSENGER UYGULAMASI - MIG33

Sponsorlu Bağlantılar

gizemli_serseri

Üye
emeğiniz için tşkler

candemir316

candemir316

Üye
kardeşler samsung L-760 a uygun msn bilen varmı lütfen yardım çok önemli yolculuk yaparken msn lazım oluyor şimdiik telefonumu değiştiremicem varsa bilen bana ulaşabilir mi?

BLUE_DARK

BLUE_DARK

Üye
Sağolasın Ellerine Sağlık

cemal28

cemal28

Üye
çok açıklayıcı olmuş sağol

tayler

Üye
emeğinizie sağlık

--------------- Ekleme ---------------

bunda kontur olayı nasıl oluyor cok gidiyormuu bu konuda acılmaa yaparsanız cok sevinirim

mutlucosar

mutlucosar

Üye
Saol kardeşim eline sağlık.Peki kontör olayı nasıl oluyor yardımcı olursan seviniriz....

velli

Üye
teşekürler

taner_1881

Üye
tsşler kardes

mc-yakup

Üye
kardeşim iyi hoş güzel paylaşım ama
ben de nokıa 5610 var ve ben attım tele programı yannız giriyorum ilk başta ( tcp,http,manuel ) yazıyo bunlardan tıklıyorum eroor hata veriyo ne yapçam ben
söylersen sevinirim

datcabatu

Üye
benq-siemens s81 e yükleyemiyorum yardımcı olurmusunuz :(

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
güzel paylasım teşekkürler

VenomMist

VenomMist

Üye
paylaşım için thanx

karakartalbilal

Üye
eline sağlık çok güzel olmuşta bana msj gelmedi yapalı 5 dk geçti?

crazyturk42

Üye
güzel anlatım paylaşım içinde tşkler ama ben çalıştıramadım :D bide müşteri hizmetlerini arayalım bakalım ne dicekler :D

xmanemre

xmanemre

Üye
keşke herkes böyle güzel açıklasa kim bilir ne kadar uğraştınız emeğiniz için teşekkürler

mc_technosoft

Üye
saolasın

ayse85

Üye
mrb ben nokia 6500 slide aldım . bu dediginiz programı telefonuma aktardım ama kuramadım. bir türlü olmuyor. biri bana yardımcı olsun lütfen.

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
telefonunun hafıza kartına indirdiğin jar uzantılı dosyayı gönder bu kadarcık :) ve kullanmaya başla tabi kullanabilmek için gprs servisinin açık ve ayarlarının yapılı olması gerekiyor. nerede sorun yaşadığını yazarsan daha detaylı bilgi verebiliriz kolay gelsin

hll93

hll93

Üye
saol.

neckles

neckles

Üye
saolasın

Üst Alt