Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Java Telefonlara MSN MESSENGER UYGULAMASI - MIG33
Sponsorlu Bağlantılar
catak19
Üye
saol güzel paylaşım
cousin
Üye
teşekkürler...
sagoapo
Üye
teşekkürler ama ben programı açtım msn listemde kimseyi göstermiyo
Silinen Üye 453145
Kapalı Hesap
teşekkürler
aezakmı
Üye
slm kontör yiyomuj yiyosa kaç kontör olduğunu yazarmısınız ona göre yapıyım lütfen
yavuz_41
Üye
ben sitede yeniyim program indiremiyorum ne yapmalıyım
can257
Üye
acaba bu program sayesinde msn ye girildiği n da kaç knt gidiyor bu konu hakkında da biliglendirirseniz sevnirim bu arada paylaşım için teşekkürler
bedduam
Üye
mig.33 beta nın cep telefonuna kurulumunu da anlatırmısın ? Vodafone Hattar içinde kullanıyormu ?
byhas0o
Üye
B. BöLümünü anLayamadım yaRdım edermisiniz
Skyne
Üye
Köntör yiyomu
reaL.67
Üye
tamm da ck tskr ama desteklenmıyor dıyor telefonumun markaası 6300 ?? cewap beqLıorUm ıhtıyacım warrrr...
eemir99
Üye
paylaşım için saol
ramazankayak
Üye
Abi the punisher nickli arkadaş bi konu yazmışş ben bu konuda gördüm linki ama tema yapma prog. nın yerine
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
a girerek kendine temalar yapabilir inlerce hatta milyonlarca tema bulabilirsiniz saygılarımla..
yusuf268
Üye
arkadaş çok saol ama kusura bakmassan birşey sorcam msn her girdiğimizde kontör gidiyor mu?
ahmet0022
Üye
eyvallah paylaşım için sağol
gslimuli
Üye
bana onay kodu gelmedi ne zaman gelir x(( xS
ebrudogulugil
Üye
6500 telefonum var msn yüklemek istiyorum nerden bulurum
kerimsarı
Üye
teşekkür
dodo'7
Üye
guzel paylasım elıne saglk
LifeAfterDeath
Üye
bnde bu mig33 connecting to server.. dio 2 saat beklio bişi çıkmıo bnim tel de e250 bide bn web sitesindeki ayarlara göre gprs ayarlarını yaptım çok kontor gidermi