Tüm yardımlar ve sorular için taner_01985@hotmail.com yardımcı olurumm..
keri Üye peki bu programda kendi msnimizi açabiliyormuyuz hani kayıt olcaksınız demişsin ya niçin kayıt olcaz
türkoilker Üye MiG 33 WAP SİTESİNDE SORUNMU VAR BAĞLANAMIYORUM CEPTEN --------------- Ekleme --------------- mİG 33 ÜN WAP SİTESİNE BAĞLANAMIYORUM Bİ SORUNMU VAR ????
MiG 33 WAP SİTESİNDE SORUNMU VAR BAĞLANAMIYORUM CEPTEN --------------- Ekleme --------------- mİG 33 ÜN WAP SİTESİNE BAĞLANAMIYORUM Bİ SORUNMU VAR ????
demirwaji Üye sagol kardeş acarsa sevıırım bır deneyeyım ama inşalah acar --------------- Ekleme --------------- kardeş ben telefona msne atcam ama atamıyorum nasıl olacak yardımcı olursan sevınırmı bırde telefonun markası 6300 ok cvp verırmısınız
sagol kardeş acarsa sevıırım bır deneyeyım ama inşalah acar --------------- Ekleme --------------- kardeş ben telefona msne atcam ama atamıyorum nasıl olacak yardımcı olursan sevınırmı bırde telefonun markası 6300 ok cvp verırmısınız
tayfunsezgin Kapalı Hesap yaw bu mig 33 yoksa msn yani hotmail bağlanmıyor üye olup başakasının telefonunda mig 33 varsa ona bağlanıyor mu yoksa!!!
yaw bu mig 33 yoksa msn yani hotmail bağlanmıyor üye olup başakasının telefonunda mig 33 varsa ona bağlanıyor mu yoksa!!!