Silinen Üye 2574464
Kapalı Hesap
Linux ile Windows kıyaslıyorsunuz ki bu da PC açısından bilgisiz olduğunuzu gösterirBunlar bilinen şeyler ama pratikte java kötü. %90 neredeyse windows kullanılıyor ama bu onu en iyi yapmaz. Linux varken windows kuma olur.
Linux görsel açıdan fakir bir sistem, Windows ise ortalama kullanıcı lar için ileri bilgi sahibi olmayı gerektirmez, Linux alışmayı gerektirir, Ubuntu Android ROM işleri için lazımi oluyor, bir de Hacker-Lamer lar tarafından bilgi çalmak içinBilmiyorum ne kadar bilgiliyim ama bayıla para verilen mac linux kullanır. Linux'a berbat demek haksızlık olur onlarca sürümü var. Ubuntu veya mint oldukça iyidir. Fedora kullandığım da oldu . linux kullanmak biraz ileri bilgi gerektirir o yüzden windows kullanıcısı adapte olamaz. Yine de ben cahil olayım. Sorun değil.
Hahahahha çok iyi. Linux tanımına bayıldım.Görsel açıdan fakir bir sistem, ileri bilgi gerektirmez, alışmayı gerektirir, ubuntu Android ROM işleri için lazımi oluyor, bir de bilgi çalmak için
Linux bu işlere daha çok yarıyor, diğer işler Windows la yapılırHahahahha çok iyi. Linux tanımına bayıldım.
Allahina kurban senin kaptan Allah tuttuğunu altın etsinBabanızın telefonu hakkınında söylediğinize katılıyorum. Ayrıyeten javayı birde nokia dan değerlendirin. Elimdeki takozla foruma girip youtube dan video izleyebiliyorsam java sayesindedir. Ayrıca şunu kabul ediyorum iyi bir android alacak bütçem yok ama java ile androidle yapılanların %80 yaptığım kesin.
Seninde Allahina kurbanJava başlığı altında nasıl oluyor da android tartışması çıkıyor anlamış değilim.
2008 yılında hayatınıza giren bir işletim sistemine kendinizi bu kadar kaptırmayın.
Burun kıvırdığınız Java hep vardı.
Android sadece oyun, gerisi yalanAllahina kurban senin kaptan Allah tuttuğunu altın etsin
JAVA VE SYMBİAN bunlarla büyüdük biz android'de neymiş lan
Seninde Allahina kurban
Seninde Allahina kurban
Siz bu yorumları yazarken ciddi misiniz?Android sadece oyun, gerisi yalan
Siz bu yorumları yazarken ciddi misiniz?
Hahaha çok iyi ya. Olaya bak takım tutar gibi işletim sistemi taraftarı olunabiliyor demek ki.
Bravo sana helal be FOR JAVAAndroid sadece oyun, gerisi yalan
Bişey değil kardesimYüzümde bir tebessüm oluşturdun zorla, sağol.
Tabi lan android sonradan cikmaSiz bu yorumları yazarken ciddi misiniz?
BİR GÜN GELECEK ANDROİD'DE TARİHE KARIŞACAKSiz bu yorumları yazarken ciddi misiniz?
ULAN YEDİĞİN LOKMALAR HELAL OLSUNYediden yetmişe tüm Türkiye'nin elinde zaten android var, bizde de olmayıversin.
Candy Crush oynamamak suç mu.
hemen yeni konu açıyorumSayın çok değerli forum üyeleri hangi sistemin daha iyi olduğunu tartışmak için sistem özelliklerinin olduğu bir konu açabilirsiniz. Ayrıca ben ne diyorsam o olacak gibi tavırlar takınıp birbirimizi kırmayalım ve saygımızı koruyalım. Sonuçta dünya kimseye kalmıyor.
nokia her zaman klasik telefonlarda en iyisiydi...Şu günlerde aklıma bir soru takıldı genelde java telefonlarda tft ekran bulunuyor peki hangi telefondaki ekran daha iyi ? Mesela şu özellikleri esas alalım renk tonu , piksellerin görünüp görünmediğini , simgelerin kenarının ne kadar düzgün olduğunu . Bu özelliklere bence genel anlamda en iyi ekran samsung ve sony ericsoon un olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?