Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
JAVA Oyunlarda Son Nokta... 240*320 Oyunlar Burada... Yeni Arşiv 5. Sayfada...
Sponsorlu Bağlantılar
jatvalca
Üye
bayağı bi uğraşmışsın emeğin için teşekkürler
_teqe_
Üye
güzl teşkrler
fatih emre
Üye
birader bunu nerden indirecez bi yardım edin yaw
CHoCoL4T3
Üye
Konu Sahibi
kardeş her paketin altında rapidshare adlı sitenin linkleri var... hangi paketi indirceksen tıkla linkine , çıkan sayfada free ye bas , ve sonra yine çıkan şifreyi ordaki kutucuğa yaz ve indir... bu kadar
zefirus
Üye
oyunlar iyi eline sağlık
Ömer Farukk
Üye
Kardeş hoşgeldin.İstedigin teşekkürse o kolay;TEŞEKKÜRLER!(yenilerini bekleriz)
atlas3333
Üye
oyunları nasıl yükleye bilir im pç yeve nasıl kura bilir im yar dım lütfen
CHoCoL4T3
Üye
Konu Sahibi
iyi ki beni açıkken bulmuşsun... ilk başta hangi arşivi indirmek istiyorsan altında linki tıklayıp açıyorsun(hepsini indirmek istiyosan hepsine tıkla)... çıkan rapidshare sitesinde iki kutucuk göreceksin... o kutucuklardan free yi tıklayınca karşına bir geri sayım çıkacak... o geri sayım bittikten sonra harf veya rakamların hangisinin üzerinde ''Kedi'' resmi varsa onları yazacaksın ve indirme tuşuna basacaksın... indirdiğin dosyayı direk telefonuna atamayacaksın yanlız... indirdiğin bir ''Rar'' dosyası olduğun için o rar dosyasını açıp içindeki oyunları telefonuna atman lazım... umarım anlamışsındır...
sayner
Üye
helal olsun süper!!!
A_R_D_A ARDA
Üye
Abi Süper Soğolasın
5300caner
Üye
yha kardeş linklere tıklıorum linkler açılmıoooo deli oldum biraderr yha@
--------------- Ekleme ---------------
aga linkleri açtım walla ELLERİNE SAĞLIK süpperrrrrr emeğinin hakkını wermeli kardeş saollll
CHoCoL4T3
Üye
Konu Sahibi
teşekkürler tüm övgü dolu sözleriniz için...
xxxmertxxx
Üye
abi süpersin başka bir şey diyemiorum
abi bunlarla ilgili bizimde gönderebileceğimiz bir şeyler varsa gönderirim yani ...
metrepolfaresi
Üye
yaw nasıl ındırcez
CHoCoL4T3
Üye
Konu Sahibi
nasıl indireceğini bir önceki sayfada yazdım...
parolam_09
Üye
Arkadaslar Ben Neden Oyunları ındıremıyom Yandakı Fıgurlerı Yazamıyom Hep Eksık Kalıyo
drn09
Üye
arkadaşlar rapidshareden oyunları nasıl indireceğimi tarif edermisiniz? şimdiden tşkkrlr
icejojuk
Üye
kardes dovus oyunları koyarsan sevınrım paylasım ıcın cok saoll
nurullah78
Üye
mesajımı gören varmı formda. soruma cevap verebilecek biri yada
kardeş borcumuz nedir ya Allah aşkına söle. süper bi form eline sağlık. karabük