Java Finallerinde Bir Türk!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Java Finallerinde Bir Türk!
Java ustalarının belli olacağı yarışmada ülkemizi temsil eden Ali Cumhur Çevik, finale kalarak büyük bir başarıya imza attı. Şimdi bu yazılımı destekleme zamanı.

Java Masters Yarışması'na katılan Ali Cumhur Çevik, ChatRise projesi ile finale kalmayı başardı. Çevik'i başarıya götüren bu yazılım, IP'den IP'ye 2 kullanıcının cep telefonu ya da bilgisayar aracılığı ile birbirine bağlanıp mesajlaşmasını sağlıyor. Bu yazılım için bir de web sitesi hazırlanmış.

Web site adresi:

ChatRise'ın genel özellikleri

• Sms ile davet etme ve programın otomatik olarak başlayıp bağlanabilmesi
  • Çok az veri gereksinimi (Bir mesaj yaklaşık 0,2 KB),
  • Resim çekip yollama ve kaydedebilme imkânı,
  • Ses çekip yollayabilme,
  • Amiral Battı oyunu (2 oyunculu),
  • Dama oyunu (2 oyunculu),
  • Hareketli gülen yüzler,
  • Yeni gülen yüz kaydedebilme imkânı,
  • T9 destekli mesaj yazabilme,
  • Ergonomik tasarım,
  • Tuş kilidi,
  • İki dil desteği (Türkçe ve İngilizce).

Sizin oylarınız belirliyor
Yarışmada dereceye girecek olan programları siteye üye olan kullanıcıların oyları belirliyor. Siteye üye olanlara da ilginç hediyeler verilebiliyor. adresinden üye olabilir ve Ali Cumhur Çevik'in yazılımı olan ChatRise'a oylarınızı verebilirsiniz.

Ali Cumhur Çevik'in yazılım sayfasına oy vermek için:

kimene

Üye
Paylastigin icin tesekkurler

Eskiden Siemens'in şimdi de Siemens'i satın alan BenQ Mobile'ın ve Sun Microsystems'in düzenlediği bu yarışma JAVA kullanıcıları için çok faydalı. Özelliklede symbian tel kullanmayanlar için. Sanırım geçen sene ya da önceki sene bir Türk yine ya finalist olmuştu ya da yarışmayı kazanmıştı diye hatırlıyorum. Bu yazılımlar özellikle Siemens CX75 (M75), S75 (SL75), SXG75 için %100 uyumlu.SonyEricsson, Nokia'nın bir çok modeli içinde sorunsuz çalışacağını düşünüyorum.

teşekürler dostum

--------------- Ekleme ---------------

valla helal olsun adama

Harbi helal olsun.Desteğimii esirgemeyelim.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
aradan 1 sene geçmiş acaba kaçıncı olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...